Palvelut

6.7.2012 12:56 päivitetty 4.2.2016 10:25

Ostohyvitys.fi otti mukaan myös ulkomaiset verkkokaupat

Bonusta verkko-ostoksista tarjoava Ostohyvitys.fi on ottanut mukaan ulkomaisia verkkokauppoja, kuten Play.comin ja Gapin.

Bonusta verkko-ostoksista tarjoava Ostohyvitys.fi-palvelu on lisännyt valikoimaansa ulkomaisia verkkokauppoja.

Palvelun kautta voi kerätä bonuksia ostoksista yli 400 suomalaisessa ja ulkomaisessa verkkokaupassa. Uusina kauppoina mukana ovat muun muassa elokuvia, kirjoja ja videopelejä myyvä Play.com, englantilainen pyörien ja pyöräilytarvikkeiden verkkokauppa Chain Reaction Cycles, italialainen online-muotitalo Yoox, kosmetiikan verkkokauppa Feelunique sekä vaatekaupat Gap ja Banana Republic.

Verkko-ostosten lisäksi bonusta voi kerätä esimerkiksi hotellivarauksista, vakuutuksista, lehtitilauksista ja matkapuhelinliittymistä. Muita palvelun kautta hyödynnettäviä verkkokauppoja ovat muun muassa Nelly.com, Apple Store,CDON.com, Supersaver, Stadium ja Yves Rocher.

Palvelulla on yli 13 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Ostohyvitys.fi:n aktiivisin käyttäjäryhmä ovat vaatteita sekä terveys- ja kauneudenhoitotuotteita verkosta ostavat naiset.

Kesäkuussa 2011 avattu palvelu on käyttäjilleen ilmainen. Verkkokaupat maksavat Ostohyvitys.fi:lle myyntikomission käyttäjien palvelun kautta verkkokaupoissa tekemistä ostoksista.