Joulu

Laura Kukkonen 10.12.2018 11:47

Oululainen K-kauppiaspariskunta kattaa Valion kanssa joulupöydän yksinäisyyttä vastaan

Colourbox
Oulussa saa istahtaa Valion ja K-kauppiaiden kattamaan joulupöytään.

Valio jatkaa Yhdessä pöydässä -kampanjointiaan. Meijeriyhtiö tarjoaa jouluaterian yhdessä oululaisen K-Supermarketin kanssa.

Valio ja oululainen K-kauppiaspariskunta Janne Saarela ja Marjo Helisten-Saarela kattavat yhteisen joulupöydän K-Supermarket Toppilaan jouluaattona.

Oulujoen pohjoisrannalla sijaitsevassa Toppilan kaupunginosassa asuu alle 5 000 ihmistä. Saarelan mukaan K-Supermarket Toppilan lähinaapurustossa on paljon yhden ja kahden hengen talouksia, joiden asukkaat viettäisivät mielellään joulua isommassa seurueessa.

Tempauksen taustalla onkin ajatus yksinäisyyden vastustamisesta ja vähentämisestä. Erityisesti jouluna yksinäisyys korostuu, koska perinteisesti joulun juhlinta kilpistyy ydinperheen ympärille. Pitkän pöydän ääressä nautittava jouluateria ei ole itsestäänselvyys.

"Katamme joulupöydän kiitokseksi asiakkaillemme. Kiva päästä myös itse juhlimaan aattoa pitkässä pöydässä", Saarela kertoo tiedotteessa.

Valio lupaa tuoda ruokakaupan hyllyjen katveessa järjestettävälle jouluaterialle tarjolle muun muassa piparjuurilohta ja koskenlaskijasinapilla kuorrutetun kinkun. Koko joulumenu selviää vasta itse tapahtumassa jouluaattona.

"Yksinäisyys koskettaa tuhansia suomalaisia, ja sosiaalinenkin ihminen voi jäädä joulunpyhien aikaan yksin, jos perhettä tai seuraa ei ole omasta takaa. Haluamme tällä konkreettisella teolla vähentää joulunajan yksinäisyyttä", Valion markkinointi- ja viestintäjohtaja Ann-Mari Hämäläinen sanoo.

Jouluateria-tapahtumaan voi ilmoittautua Valion verkkosivustolla.

Aattoiltapäivän kauppatempaus ei ole Valion ainoa #yhdessäpöydässä-kampanjan tapahtuma tänä jouluna. Valio kuljettaa myös joukon nuoria aikuisia Helsingistä Rovaniemelle 22. joulukuuta. Molempia tapahtumia voi seurata Valion sosiaalisen median kanavissa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö