Tunnustukset

Elina Hakola 1.11.2012 13:01 päivitetty 4.2.2016 10:28

Päivi Topinoja-Aranko saa elämäntyöpalkinnon

MAT-säätiö myöntää tunnustuksen Topinoja-Arangolle elämäntyöstä ja markkinointiviestinnän alan edistämisestä.

MAT-säätiö on myöntänyt Mainonnan Monitaho -tunnustuspalkinnon Päivi Topinoja-Arangolle.

Säätiö jakaa tunnustuksen markkinointiviestinnän ammattilaiselle, joka on toiminut esimerkillisesti ja menestyksekkäästi markkinointiviestinnän alalla ja edistänyt markkinointiviestinnän keinoja.

Family Inc. -mainostoimiston perustajaosakas Päivi Topinoja-Aranko on toiminut markkinointiviestinnän parissa 35 vuotta. Hän on ollut perustamassa myös Bramdsellers-toimistoa, josta tuli DDB. Lisäksi hän on toiminut luottamustehtävissä alan järjestöissä. Vuonna 1979 Topinoja-Aranko suoritti MAT-tutkinnon.

"Olen nähnyt ja kokenut alalla kaikelaista. Rummutan erityisesti kahden asian puolesta: mainostoimistojen strategisen osaamisen ja hyvän työilmapiirin tärkeyttä", Topinoja-Aranko sanoo.

Mainostoimistouran lisäksi Topinoja-Aranko on ollut mukana perustamassa Helsinki Day Spata ja vuoden alussa startannutta Human@work-yhteisöä, joka tähtää suomalaisen työelämän parantamiseen.

Tälle yhteisölle hän osoittaa myös 5 000 euron stipendin, jonka MAT-säätiö tunnustuksen saajalle antaa.

"Human@Work-liike kehittää työyhteisöille verkkotyökaluja, jotka mittaavat työstään innostuneen ihmisen vaikutusta liiketoiminnan kasvuun ja yritysten maineen kehittymiseen", Topinoja-Aranko sanoo.

Markkinointialan tunnustuspalkinto Mainonnan Monitaho jaettiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 1967. Edellisen kerran palkinto myönnettiin neljä vuotta sitten. Palkittuja ovat olleet muun muassa Ami Hasan, Pekka Soini, Matti Larres, Topi Törmä ja Henrik Paulig.

Kenelle itse haluaisit antaa tunnustusta markkinointiviestintäalan hyväksi toimimisesta?

"Esimerkiksi Eka Ruola on tehnyt hyvää työtä Hasanin työkulttuurin nostamiseksi", Topinoja-Aranko sanoo.

MAT-säätiö jakaa tunnustuksen tänään Finlandia-talossa, MARK Syysmyrsky -tapahtumassa.

Lue Päivi Topinoja-Arangon henkilöhaastattelu ensi viikolla M&M:n printistä. Tilaa lehti täältä tai osta irtonumero Talentum Shopista tai Akateemisesta Kirjakaupasta.