Kaikkien aikuisten eli 18 vuotta täyttäneiden joukossa seuratuimmat ja fanitetuimmat suomalaisurheilijat ovat ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, F1-kuljettaja Kimi Räikkönen ja jääkiekkoilija Patrik Laine.

Nuorten aikuisten eli 18–29-vuotiaiden keskuudessa Laine on listan kärjessä. Hänen jälkeensä seuraavat Räikkönen ja jääkiekkoilija Mikael Granlund.

Viime vuoden selvityksessä Laine oli koko aikuisväestön suosikkilistalla sijalla 18. Nousua on siis kertynyt yhteensä reilusti yli kymmenen pykälää.

Naisten keskuudessa kolme seuratuinta ja suosituinta urheilijaa ovat Mäkäräinen, pyörätuolikelaaja Leo-Pekka Tähti sekä keihäänheittäjä Tero Pitkämäki.

Tutkimuksessa kartoitettiin myös, mitkä ovat suomalaisten mielestä kiinnostavimmat urheilulajit. Suomalaisten perinteiset suoskkilajit ovat pitäneet hyvin pintansa, sillä listalle nousivat jääkiekko, yleisurheilu, hiihto, ampumahiihto sekä formula 1.

Tutkimuksessa haastateltiin vähintään 18 vuotta täyttäneitä suomalaisia nettipaneelin kautta. Sponsoroinnin ja viestinnän tutkimusyritys Sponsor Insight toteutti tutkimuksen nyt 12 kerran.