Nimitykset

M&M 2.6.2017 19:58

Pauli Aalto-Setälästä Turun yliopiston digiprofessori

Pauli Aalto-Setälällä jatkaa edelleen Aller Median toimitusjohtajana.

Turun yliopisto on nimittänyt Aller Media Oyn toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälän Digital Mindset -koulutusohjelman työelämäprofessoriksi (Professor of Practice).

Professuuri on Aller Median julkistaman tiedotteen mukaan kaksivuotinen ja sivutoiminen. Tehtävä on sivutoiminen, ja Aalto-Setälä jatkaa edelleen Aller Median toimitusjohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä sekä digitaalisen markkinointiviestintäyhtiö Dinglen ja start up -yhtiö Tubeconin hallituksen puheenjohtajana ja osakkaana.

Digital Mindset -koulutusohjelma sisältää luentoja ja workshoppeja digitaalisesta disruptiosta, uusista liiketoiminnoista ja työkulttuurista. Professuuri on poikkeuksellisesti jaettu humanistisen tiedekunnan ja Turun kauppakorkeakoulun kesken.

Työelämäprofessoriksi voidaan nimetä elinkeinoelämässä, akateemisessa maailmassa tai julkisella sektorilla laajasti ansioitunut ja arvostettu johtaja, asiantuntija tai ammattilainen.

"Tämä on minulle tärkeä nimitys kahdesta syystä. Ensinnäkin kahden yliopiston drop-out palaa nyt kampukselle proffana! Ja toiseksi olen ollut elämässäni onnekas ja päässyt tekemään ja elämään digitalisaatiota sen ytimessä, kokonaan mullistuneissa media- ja markkinointiyhtiöissä", Aalto-Setälä kommentoi.

Tilaisuus on Aalto-Setälän mukaan "maailman innostavin". Muun muassa Nelosta ja Sub-TV: perustamassa ollut Aalto-Setälä on mielissään päästessään jakamaan kokemuksiaan nuorten opiskelijoiden kanssa.

"Pääsen nyt jakamaan oppini nuorille ja rakentamaan käytännön yhteistyötä opiskelijoiden ja yritysten kanssa", Aalto-Setälä kommentoi.

Aalto-Setälä on opiskellut Turun yliopistossa kasvatustieteitä sekä taideteollisessa korkeakoulussa elokuvataidetta. Hän valmistui Aalto-yliopistosta Executive MBA:ksi työn ohella kolme vuotta sitten.

Aalto-Setälä aloitti työuransa Turun Sanomissa. Hän on toiminut Aller Median toimitusjohtajana vuodesta 2009.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö