Laurosella on yli 10 vuoden kokemus kehittyvistä markkinointialan yrityksistä Lontoossa. Hän on muun muassa vastannut Activeark JWT:n liiketoiminnan kehittämisestä ja Mirum Agency UK:n voimakkaan kasvun edistämisestä. Viimeksi mainitussa hän työskenteli maailman suurimpiin lukeutuvien yritysten ja toimistojen kanssa yrityksen toimitusjohtajan roolissa. Tällä hetkellä hän työskentelee pääomarahoitusyhtiö ja brändisuunnittelutoimisto Proxyn kasvustrategina.

”Meistä on hienoa saada Antti joukkoomme. Hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa vahvistaa kykyjämme suosittujen brändien kansainvälistymiseen perustuvassa kasvussa”, kertoo tiedotteessa Tina Andersson, joka vastaa Pauligin strategia-, markkinointi- ja innovaatiotoiminnasta.

Uuden Creative, Planning & Digital -johtajan roolin tarkoituksena on vahvistaa luovaa markkinointiviestintää, jonka avulla Pauligin brändejä kehitetään ja kansainvälistetään eri markkinoilla ja kategorioissa. Tässä roolissa Antti johtaa Pauligin markkinointiviestinnän luovaa suunnittelua sekä optimoi median ostamista ja analysointia. Lisäksi hän vastaa digitaalisesta agendasta tiiviissä yhteistyössä organisaation kanssa.

”Rooli on uskomattoman mielenkiintoinen ja odotan innolla, että pääsen tekemään töitä Pauligilaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Paluumuuttajana olen myös todella innoissani tilaisuudesta työskennellä niin arvostetussa ja ikonisessa yrityksessä kuin Paulig. Pauligilla on pitkä historia ja kauas tulevaisuuteen suuntaava strategia sekä monipuolinen brändivalikoima”, Antti Lauronen sanoo tiedotteessa.

Hän aloittaa työssään Helsingissä 8.3.2020.

Antti Lauronen on suorittanut liikkeenjohdon maisteritutkinnon Lontoossa sijaitsevassa Cass Business School -kauppakorkeakoulussa.