Nimitykset

Laura Kukkonen 16.8.2018 11:57 päivitetty 16.8.2018 12:31

Pauliina Teirikari nousee Cocoan toimitusjohtajaksi

Cocoan toimitusjohtaja Pauliina Teirikari

Pauliina Teirikari jatkaa myös vastaavan tuottajan roolissa, kun entinen toimitusjohtaja Anton Molander siirtyy hallitusvastuuseen.

Tuotantoyhtiö Cocoa Mediaproductions vaihtaa toimitusjohtajaa. Seitsemän vuotta yhtiötä luotsannut Anton Molander siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi ja vastaamaan Cocoan liiketoiminnan kehittämisestä. Toimitusjohtajan pestin ottaa vastaan vastaava tuottaja Pauliina Teirikari.

Teirikari on työskennellyt Cocoalla vastaavan tuottajan roolissa neljä vuotta ja jatkaa tätä työtään toimitusjohtajan tehtävien ohella. Aiemmin hän on toiminut Pohjantähti-Elokuvan toimitusjohtajana sekä tuottajana Bändi-tuotantoyhtiössä, joka yhdistyi Cocoaan vuonna 2014.

Teirikari kertoo Cocoan tiedotteessa, että aloittaessaan vastaavana tuottajana neljä vuotta sitten häntä kiehtoi erityisesti "yrityksen ambitio rakentaa integroitu studio ja sen tuomat mahdollisuudet tekijöille ja asiakkaille". Hän toteaa, että vuosien aikana on tapahtunut paljon edistystä.

Toimitusjohtajana Teirikari haluaa esimerkiksi profiloida tuotantoyhtiö Cocoaa myös jälkituotanto- ja animaatiostudiona.

"Haluamme olla alalla eri toimijoiden yhdistävä tekijä, jonka ytimessä ovat tarinat ja sisältö. Emme väitä että teemme kaikkea kaikille, mutta sen minkä teemme, teemme laatu edellä", Teirikari sanoo tiedotteessa.

Liikkuvaa kuvaa, animaatioita ja äänisuunnittelua tuottava Cocoa Mediaproductions on perustettu vuonna 2007. Viime vuonna yhtiö teki noin 6,1 miljoonaa euroa liikevaihtoa, kun liiketulos nousi 1,3 miljoonaan euroon. Tuotantoyhtiö työllisti noin 35 henkilöä.

Artikkelia muokattu 16.8.2018 kello 12.29. Täsmennetty kohtaa, jossa kerrotaan Teirikarin suunnitelmista Cocoassa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö