Nimitykset

30.9.2013 11:11 päivitetty 4.2.2016 10:35

Pentikäinen siirtyy viestintätoimistoon

Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja Mikael Pentikäinen siirtyy viestintätoimisto Tekirin neuvontantajaksi.

Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja Mikael Pentikäinen siirtyy viestintätoimisto Tekirin neuvonantajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1. lokakuuta.

Uudessa työssään Pentikäinen on mukana Tekirin viestintäprojekteissa ja -operaatioissa sekä asiakkaiden johdon strategiavalmennuksissa.

"Johtaminen on yhä voimakkaammin viestintää, jossa tarvitaan niin perinteisen kuin uuden median osaamista. Uskon, että kokemukseni yritysjohtajana ja journalistina voi olla avuksi Tekirin asiakkaille, nykyisille ja uusille", sanoo Pentikäinen tiedotteessa.

"Mikael on elänyt ja toiminut aivan viestinnän murroksen keskellä jo vuosikymmeniä. Hänen mediauransa on ainutlaatuinen Suomessa. Tekir on ylpeä saadessaan hänen journalistisen, yhteiskunnallisen ja liikkeenjohdon kokemuksensa uuteen käyttöön", kommentoi Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa.

Pentikäinen on toiminut aiemmin myös Suomen Tietotoimiston ja Etelä-Saimaan päätoimittajana sekä Sanoma Newsin toimitusjohtajana.

Tekir on erikoistunut vaativiin viestinnällisiin tilanteisiin ja strategiseen johtamiseen viestinnän avulla. Sen asiakaskuntaan kuuluu pörssiyrityksiä, valtionyhtiöitä, yksityisiä yrityksiä, organisaatioita ja julkisia toimijoita. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna yli 1,2 miljoonaa euroa.