Perttu Monthan aloitti tehtävässään maanantaina 19. kesäkuuta. Tehtävässään Monthan vastaa Pihlajalinnan digitaalisista palveluista, tietojärjestelmistä ja tietoturvasta.

Monthan siirtyy Pihlajalinnaan Siili Solutions ista, jossa hän toimi muun muassa projektiliiketoiminnan johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Pihlajalinnassa Monthan on laajennetun johtoryhmän jäsen.

Pihlajalinnan toimitusjohtaja Aarne Aktan in mukaan yrityksen kunnianhimoisena tavoitteena on olla vuoden loppuun mennessä toimialan paras toimija sähköisissä palveluissa Suomessa.

"Julkistimme keväällä tekoälyavusteisen Pihlajalinna-sovelluksen ja jatkamme sen kehitystä herpaantumatta. Uskon, että Perttu on oikea henkilö varmistamaan, että saavutamme tavoitteemme", sanoo Aktan.

Perttu Monthan arvioi Pihlajalinnan toimivan erittäin mielenkiintoisella toimialalla.

"On innostavaa päästä auttamaan Pihlajalinnan asiakkaita, henkilökuntaa ja kumppaneita digitaalisin keinoin", sanoo Perttu Monthan.

Monthan siirtyy tehtävään, kun tietohallinnosta ja digitalisaatiosta vastannut (CIO) ja konsernin laajennetun johtoryhmän jäsenenä toiminut Tuomas Otala siirtyi pois Pihlajalinnan palveluksesta.

"Haluan kiittää Tuomasta työstä Pihlajalinnassa. Tuomaksella on ollut iso rooli Pihlajalinnan ratkaisujen kehittämisessä", sanoo Aktan.