Digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin alaa edistävä IAB Finland on valittu ensimmäistä kertaa Euroopan-kattojärjestönsä IAB Europe n hallitukseen. Relevant Digital Oy :n toimitusjohtaja ja IAB Finlandin hallituksen puheenjohtaja Petri Kokkonen valittiin hallitukseen IAB Europen päätapahtumassa Interactivessa tänään tiistaina Puolan Varsovassa. Tapahtumassa valittiin kattojärjestön hallitus seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

”IAB Finland on osallistunut aktiivisesti esimerkiksi GDPR:n käytännön soveltamisen digitaalisessa mainonnassa mahdollistavan TCF-standardin kehitystyöhön. Suomen digimarkkinan osaamista ja mutkatonta lähestymistä arvostetaan myös eurooppalaisten kollegojen keskuudessa”, kommentoi IAB Finlandin toiminnanjohtaja Birgitta Takala tiedotteessa.

Toimintansa aloittava uusi hallitus jatkaa tietosuojaratkaisujen kehittämistä ja haluaa lisätä toimialan läpinäkyvyyttä sekä kasvattaa yhteistä osaamista.

Kokkosesta on upeaa päästä viemään Suomea ja suomalaista osaamista aiempaa aktiivisemmin mukaan IAB Europen toimintaan ja vahvistaa samalla Suomen suhteita muihin maihin.

”Uskon, että tiivistyvä yhteistyö palvelee kaikkia osapuolia. Meillä on varmasti paljon opittavaa suuremmilta markkinoilta, mutta myös paljon annettavaa hienosti toimivalta kotimaiselta markkinaltamme. Vaikka olemme pieni kansa, riittää osaamista, innovaatioita ja hyvää tekemisen meininkiä vietäväksi”, Kokkonen sanoo tiedotteessa.