YLLÄTYSLÄHTÖ

19.4.2013 11:19 päivitetty 4.2.2016 10:31

Petteri Kilpinen lähtee TBWA:sta, menee MPS-Yhtiöihin

”Petteri Kilpisen kokemus asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta vahvistaa MPS-Yhtiöiden liiketoimintaa”, perustelee hallituksen puheenjohtajaksi ryhtyvä Marcus Herold.

Henkilöstöratkaisuihin keskittynyt MPS-Yhtiöt Oy uudistaa yhtiörakennettaan. Suomessa ryppääseen kuuluu neljä yhtiötä, joiden toimitusjohtaksi on valittu Petteri Kilpinen.

Hän aloittaa työt syyskuussa.

Kilpinen on toiminut viimeiset kaksi vuotta MPS:n hallituksen jäsenenä ja osallistunut yrityksen rakenteen ja strategian uudistamiseen. Hän siirtyy tehtävään markkinointitoimisto TBWA:n Suomen maajohtajan sekä TBWA Europen innovaatiojohtajan tehtävästä.

”Petteri Kilpisen monipuolinen kokemus asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta vahvistaa MPS-Yhtiöiden kehittyvää ja kasvavaa liiketoimintaa”, sanoo päätoimiseen hallituksen puheenjohtajan tehtävään keskittyvä yrityksen perustaja Marcus Herold.

”MPS:n toiminta paremman johtamisen ja innovatiivisen HR:n alueella ovat sitä työn sisältöä, johon koen suurta intohimoa. Siirtyminen hallitustyöskentelyn kautta tutuksi tulleeseen yritykseen on luonnollinen ja innostava valinta”, sanoo Kilpinen.

Uudella yhtiörakenteella tavoitellaan kasvua niin kotimaassa kuin ulkomaan markkinoilla. MPS-Yhtiöt tekee 16 miljoonan euron liikevaihtoa. Yhtiö työllistää 200 Suomessa, Venäjällä, Kiinassa, Ruotsissa, Baltiassa ja Thaimaassa. Suomen ohella kasvua haetaan erityisesti Venäjältä ja Kiinasta, joissa MPS-Yhtiöt on avannut uudet toimistot Pietariin ja Pekingiin tukemaan Moskovan ja Shanghain pääkonttoreita.