Pääkaupunkiseudulla toiminut Luottokuski-kampanja laajenee heinäkuussa Turkuun.

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä alkavassa kampanjassa kaikki kampanja-auton kyytiin nousevat asiakkaat saavat maksuttoman autokyydin 30 euron hintaan asti.

Luottokuski-logoin varusteltu tilataksi on Turussa ajossa vuorokauden ympäri. Autoa ei voi tilata erikseen taksikeskuksesta vaan se saapuu asiakkaan luo sattumanvaraisesti. Auton voi saada käyttöönsä kadulta tai taksiasemalta, mutta tässäkin vain sattuman kautta.

"Tarjosimme keväällä pääkaupunkiseudulla kampanjamme avulla lähes 500 ilmaista kyytiä matkustajille", kertoo Luottokuski-kampanjan tarjoavan luottoyhtiö Ferratumin Suomen maajohtaja Antti Kumpulainen tiedotteessa.

"Kampanja laajenee nyt Turkuun, jossa on tarkoituksena jakaa yli 500 ilmaista kyytiä. Tulemme yllättämään ihmisiä jatkossa myös muuallakin Suomessa erilaisilla toimenpiteillä arjen helpottamiseksi."

Luottokuski-auto toimii, kuten mikä tahansa taksi, eli kuski käynnistää taksamittarin normaalisti ja vie asiakkaan tämän haluamaan osoitteeseen. Poikkeuksena on, että matka on ilmainen 30 euroon asti. Matkustaja maksaa tämän yli menevän summan.

Kuukauden kestävässä kampanjassa on mukana myös Teflon Brothers -yhtye. Sosiaalisesta mediasta kampanjan löytää tunnisteella #luottokuski.