Kilpailut

Aleksi Ylä-Anttila, Sanna Pekkonen 2.5.2018 10:48

PING Festival palkitsee vaikuttavaa vaikuttajamarkkinointia – kilpailun shortlista julki

Vuoden 2017 PING Helsinki Vuoden Valintojen yksi voittajista oli Marinella Himarin perustama #suomiretki –ilmiö.

Vaikuttajamarkkinointiin keskittyvällä PING Festivalilla palkitaan toista kertaa vuoden vaikuttavimpia henkilöitä, kampanjoita ja ilmiöitä Vuoden Valinnat -kilpailussa.

Tapahtuman järjestävän PING Helsingin Head of Inspirationin Inna-Pirjetta Lahden mukaan tarkoitus on nostaa esiin vaikuttajamarkkinoinnin tekoja.

"Ilahduttavaa oli se, että runsauden pulaa hyvistä esimerkeistä löytyi lähes joka saralla. Jos vertaa tilanteeseen vuosi sitten, jolloin teimme vastaavaa listausta, esille on selkeästi tullut entistä enemmän vaikuttajamarkkinointiin liittyviä toimijoita ja tekoja", Lahti kertoo.

Vaikuttajamarkkinointia palkitaan viidessä eri kategoriassa, jotka ovat tapahtuman teemojen mukaisesti muutos, sisältö, laatu, tunteet ja luottamus. Lahden mukaan teemat on määritelty yhdessä PING Helsingin kumppanien ja asiakkaiden kanssa.

"Kumppaneistamme ja asiakkaistamme koostuvassa Content Boardissa on viime syksynä määritelty, mitkä ovat teemat, jotka vuonna 2018 ovat merkittäviä vaikuttajamarkkinoinnissa. Niiden teemojen alta on lähdetty nostamaan tekoja, kampanjoita ja esimerkkejä", Lahti kertoo.

Muutos-kategoriassa shortlistalle nousivat A-lehtien WhatsApp-draama Pientä säätöä, Rovion MumJam2017 sekä Satu Rämön ja Hanne Valtarin Unelmaduunarit-podcastsarja.

Sisältö-sarjassa kisaavat Valeäiti-bloggaajan podcastsarja sekä Lidl Suomen ja Hermannin ja Museokortin ja Wibettäjän YouTube-yhteistyöt.

Laatu-kateogoriassa shortlistalle kirivät Nesteen Kinkkutemppu, BookBeatin kampanja ja Tallink Siljan #Vegepaatti.

Tunteet-kisasarjassa kolmen kärkeen valittiin Axen ja Justimusfilmsin YouTube-yhteistyö, psykoterapeutti Maaret Kallion luoma Lujasti lempeä -ilmiö ja Suomen World Visionin Pelasta pimppi -somekampanja.

Luottamus-sarjassa shortlistalla kisaavat Äidin puheenvuoro -vlogin kysymysvideo, juristi Elina Koivumäen blogi ja podcast ja toimittaja Ronja Salmen Mitä mietit, Ronja Salmi? -tv-sarja ja -somekonsepti.

Vuoden Valinnat -kilpailun voittajat julkistetaan 8. toukokuuta PING Festivalilla.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yhteiskunta

23.08.2019 14:59

Kuntaliitto valitsi Milttonin

Suomen Kuntaliitto ry on valinnut Milttonin viestintä- ja markkinointipalvelujensa strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi.