Viestintätoimistot

Irmeli Salo 23.9.2016 09:08

Pohjoisranta ja Wunderman muuttivat saman katon alle

Viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marstellerin ja mainostoimisto Wundermanin yhteistyö tiivistyy. Nyt toimistoilla on yhteinen osoite.

Sekä Pohjoisranta Burson-Marsteller että Wunderman kuuluvat emoyhtiöidensä kautta samaan kansainväliseen WPP-konserniin, mutta ovat Suomessa toimineet itsenäisesti ja erikseen.

Kumppanuutta on kuitenkin hierottu ja harjoitettu Pohjoisrannan toimitusjohtajan Jouni Heinosen mukaan aiemminkin, mutta yhteistyö tiivistyi merkittävästi sen jälkeen kun Wunderman kesällä muutti Pohjoisrannan tiloihin.

”Nyt meillä lähes viisikymmentä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista palvelee jatkossa asiakkaita kattavammin ja integroidummin”, Heinonen sanoo.

”Jo parin kuukauden yhteiselo on osoittanut, että kun markkinoinnin ja viestinnän huippuosaajat työskentelevät samoissa tiloissa, osaamisen ja uusien ideoiden jakamisesta tulee luonteva osa arkea.”

Heinosen mukaan yhdessä tekemistä tukee se, että sekä Pohjoisrannan ja Wundermanin työskentelytavassa korostuvat tutkimustieto ja analytiikka.

”Kumppaneilla on käytössään molempien ketjujen data ja kansainvälinen osaaminen”, Heinonen sanoo.

Hänen mukaansa yhteistyön syventämisestä hyötyvät molempien yritysten asiakkaat, jotka saavat saman katon alta aikaista laajemman valikoiman palveluja, myös globaalisti.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö