Rekryt

Elina Hakola 19.1.2011 09:48 päivitetty 4.2.2016 09:56

Pokerilehtikeisari Timo Korppi jää eläkkeelle

Timo Korpin jäätyä eläkkeelle pokerikustantajan uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Mika Ventovuori.

Pokerilehteä, Poker-magazinea julkaisevan ja Cardplayer.fi-verkkolehden lisenssejä hallinnoivan NTS Communicationsin vetäjä Timo Korppi (kuvassa vasemmalla) on siirtynyt eläkkeelle.

Korppi jatkaa lehtiä kustantavan Cardplayer Worldin senior advisorina. Hän jäi virallisesti eläkkeelle jo viime vuonna, mutta nyt vetovastuu siirtyy käytännössä Mika Ventovuorelle.

Ventovuori aloitti NTS:n operatiivisena johtajana viime kesäkuussa. Hän siirtyi NTS:ään DNA:n digitaalisen kehityspäällikön paikalta.

Ventovuoren mukaan NTS kehittyy hänen johdollaan yhä enemmän kustantajasta kustantamisen mahdollistajaksi, jonka pääbisnes on lisenssipäämiehenä toimiminen.

NTS Communications toimii yli kahdessakymmenessä maassa, joissa se on joko sataprosenttinen tai osaomistaja. Maita ovat Viro, Latvia, Liettua, Hollanti, Belgia, Espanja, Tanska, Norja, Tshekki, Slovakia, Slovenia, Kroatia, Serbia, Bulgaria, Kreikka, Kypros, Unkari, Romania, Ukraina, Venäjä, Intia ja Etelä-Afrikka.

Talven 2011 aikana neuvotellaan myös CardPlayer Brasilian kanssa Portugalin alajulkaisusta. Uusi toimitusjohtaja jatkaa kehitystä myös Perussa, Chilessä, Kolumbiassa, Costa Ricassa, Panamassa ja Venezuelassa.