PrixJujun voitto meni neljännen kerran Mainoskentälle.

Alle 35-vuotiaille pirkanmaalaisille markkinointiviestinnän tekijöille suunnatussa kilpailussa tehtävänä oli suunnitella kampanja, jolla edistetään pirkanmaalaisten nuorten työllistymistä.

Voittajatiimiin kuuluvat Mainoskentän nuoret suunnittelijat Hanna Keisala, Emmi Lehtoviita, Jatta Tuomikoski ja Juan Mollevi. Voittajat palkitaan 1500 euron apurahalla.

Mainoskentän voittajatyö oli "Taidot on" -kampanja. Kampanja suunniteltiin käytettäväksi lehti-, ulko- ja verkkomainonnassa. Kampanja avaisi Facebookiin Nuorille töitä -sivuston, jonka kautta nuoret näkisivät tietoja avoimista työpaikoista ja tapahtumista.

Tuomareiden mukaan voittajatyö pureutui tehokkaasti nuorten työttömyyttä eniten vaivaavaan ongelmaan, eli nuorten taitoja ei tunnisteta, vaikka niitä olisikin.

"Voittajatyön tunnelma on positiivinen ja toivoa antava. Yleisilme puhuttelee heti ja herättää mielenkiintoa. Tuomariston mielestä ehdotus oli toteutuskelpoinen pienellä skarppauksella lähes sellaisenaan", kertoo tiedotteessa kilpailun palkintoapurahan myöntävän Tampereen Mainosyhdistyksen Säätiön varapuheenjohtaja Hannele Hietikko.

Tuomaristossa toimi Adsekin Heini Jalovaara, Mainoskentän Tuija Vesanto ja Jari Rasi, Aamulehden Hannu Timonen, MTV3:n Irene Juola sekä edustajat Pirkanmaan Yrittäjistä ja Tampereen Mainosyhdistyksen Säätiöstä.