Pystit

Henna Savolainen 13.11.2009 09:09 päivitetty 4.2.2016 09:49

Proactum voitti vuoden laatuinnovaatiopalkinnon

Suomen Laatukeskuksen Vuoden laatuinnovaatiopalkinto on myönnetty tietotekniikkayritys Proactumille.

Suomalainen tietotekniikkayritys Proactum on voittanut Vuoden laatuinnovaatiopalkinnon vaativaan yrityskäyttöön tarkoitetulla lisenssimaksuttomalla ja toimialariippumattomalla Proactum Enterprise Platform -ohjelmistoratkaisullaan. Yritys palkittiin kilpailun PK-sarjassa.

Proactum Enterprise Platform -ratkaisuun on integroitu avoimen lähdekoodin valmistuotteita, joiden päälle on rakennettu räätälöityjä liiketoimintasovelluksia.

Suurten yritysten sarjassa voiton vei STX Finland maailman suurimman risteilyaluksen "Oasis of the Seas" suunnittelulla ja rakentamisella. Mikroyritysten sarjassa palkittiin Luontoportti verkkosivustostaan ja julkisen sektorin sarjan voitti Helsingin nuorisoasiainkeskus ja sen kehittämä verkkonuorisotyön palvelu Netari.

Vuoden laatuinnovaatio -kilpailun järjestää Suomen Laatukeskus ja sen tavoitteena on lisätä Suomessa syntyvien innovaatioiden määrää ja tasoa ja kannustaa organisaatioita laadun ja toiminnan kehittämiseen. Kriteereinä palkinnon saajille ovat muun muassa asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, uutuusarvo, hyödynnettävyys.

Laatupalkinnot jakoi eilen Kalastajatorpalla presidentti Tarja Halonen.

Lähde: Tietoviikko