Hyvinvointiyritys Puhdistamo ja Jare Tiihonen aloittavat yhteistyön. He haluavat haastaa perinteiset energiajuomat ja siten muuttaa juomakulttuuria. Yhteistyön merkeissä lanseerataan kaksi uutta energiajuomaa, jotka sisältävät teetä ja steviaa.

”Halusimme kehittää terveellisen vaihtoehdon suomalaisten suosimille energiajuomille, jotka ovat täynnä keinotekoisia aineita ja sokeria. Kehitimme juoman, joka sisältää vain luonnollisia ainesosia. Valmistuksessa on käytetty kolmea eri teelaatua, ja juomat eivät sisällä sokeria vaan makeutta tuo steviauute”, kuvailee tiedotteessa Puhdistamon kaupallinen johtaja Joni Inkinen.

Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan viisi senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle.

Elokuussa 2018 musiikkiuransa artistinimellä Cheek lopettanut Tiihonen on tiedotteen mukaan keskittynyt pitkään hyvinvointiin, tasapainon etsimiseen ja läsnäolon opetteluun. Energiajuomakulttuurin muuttaminen on Jarelle tärkeä aihe, koska se koskettaa myös nuoria.

”Tavoitteena on tehdä hyvää ja energiajuomakulttuurin muuttamisen lisäksi on luonnollista ottaa mukaan hyväntekeväisyys. Minulle oli tärkeää, että kampanja tukee lasten ja nuorten hyvinvointia. Näillä luonnollisilla energiajuomilla on tärkeä päämäärä ja energiajuomakulttuurin muuttaminen on mielestäni tärkeä missio”, Tiihonen pohtii tiedotteessa.

Kokonaisuudessaan Puhdistamo ja Jare Tiihonen ovat päättäneet lahjoittaa yhdistykselle vähintään 75 000 euroa.

”Pelastakaa Lapset ry:ssä olemme erittäin kiitollisia Puhdistamolle ja Jare Tiihoselle. Arvostamme suuresti tätä yhteistyötä, joka tukee heikoimmassa asemassa olevien lasten hyvinvointia Suomessa. Erityisesti tässä maailmantilanteessa, jossa nyt elämme, lasten auttaminen ja heidän hyvinvointinsa tukeminen on erityisen tärkeää”, sanoo Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteeri Hanna Markkula-Kivisilta tiedotteessa.

Lue myös: Mikael Gabrielin ja Puhdistamon yhteistyö oli menestys – artistin ideoima kombucha-cola myi hetkessä loppuun