Kauppa

M&M 19.9.2017 14:37

R-kioski kasvattaa valikoimaansa omilla juomashoteillaan – "Tavoite on kasvaa Suomen suurimmaksi välipalojen ostopaikaksi"

R-kioski kuuluu Suomen suurimpiin franchise-ketjuihin.

R-kioski  kasvattaa valikoimaansa uudella deli-tuotesarjalla ja ketjun omilla juomashoteilla. Hedelmä- ja marjashotit tulevat myyntiin yli 200 R-kioskiin.

Deli-tuotesarjaan kuluu salaatteja, täytettyjä leipiä ja jogurttiannoksia. Nämä tulevat myyntiin aluksi 45 kioskiin vilkkaille asemapaikoille. Välipalojen valmistaja on vantaalainen Starfood Finland.

"Välipalojen myynti on kasvanut pitkään kaikissa R-kioskeissa. Kahvin ostopaikkana R-kioski on valtakunnallisesti ykkönen", sanoo R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen.

"Tavoitteena on kasvaa Suomen suurimmaksi mukaan otettavien lounaiden ja välipalojen ostopaikaksi."

Rissanen uskoo, että etenkin inkiväärishoteista voi tulla hyvin suosittuja, koska niitä myydään jo paljon muualla Pohjoismaissa.

"Esimerkiksi Tanskassa 7 Eleven -myymälöissä shotit ovat kappalemäärissä mitattuna yhtä suosittuja kuin kolajuomat yhteensä."

Shotit valmistaa tanskalaisyhtiö Paleo.

Deli-tuotesarja on jo tarjolla muualla Pohjoismaissa, joissa Ärrän omistajalla Reitan Conveniencella on kioskiketjuja. Reitan on markkinajohtaja kaikissa toimintamaissaan. Sillä on kioskeja myös Baltiassa.

Suomessa R-kioskeja on 580.

Lähde: Kauppalehti

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Rekrytointikampanjat

20.08.2019 10:11

Mirum pullotti hikeä houkutellakseen osaajia

Creative Essence -tuoksua aiotaan lähettää sopivimmille oman portfolionsa Mirumin rekrytointikampanjan verkkosivulle jättäneille työnhakijoille.