Nimitykset

M&M 12.12.2017 13:42

Rähinä Recordsin Essi Kivitie hyppää Musiikki & Median johtoon

Essi Kivitie

Johtajavaihdoksen yhteydessä myös tapahtuman omistajat vaihtuvat.

Kivitie aloitti levy-yhtiö Rähinän toimitusjohtajana vuonna 2015, kun Kimmo Laiho siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi. Kivitie aloitti levy-yhtiössä vuonna 2011, kun Elastisena tunnettu Laiho aloitti Nelosen Voice of Finland -musiikkiohjelman tuomarina. Aiemmin Kivitie on työskennellyt vuosia Yleisradion tuotannoissa.

"Musiikki & Media on oma instituutionsa, ja on kunnia päästä kehittämään tapahtumaa yhdessä musiikkialan toimijoiden kanssa. Tavoitteemme on monipuolistaa tapahtumaa sisällöllisesti sekä nostaa sen kansainvälistä tunnettuutta alan toimijoiden parissa", Kivitie toteaa tiedotteessa.

Johtajavaihdoksen yhteydessä myös tapahtuman omistajat vaihtuvat.

Suomen Musiikki & Media-Tapahtumat S.M.M. Oy:n uudet omistajat ovat Tampere-talo, Tiketti ja Sublime Music Agency. Yhtiön osakkeensa myyvät Tapio Korjus, Epe Helenius, Jussi Santalahti, Jouko Karppanen ja Taija Holm. Fullsteam Agencyn perustaja Juha Kyyrö pitää osakkeensa ja jatkaa omistajapohjassa.

Yhtiön uudessa hallituksessa ovat Kyyrön lisäksi Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas, Sublime Music Agency toimitusjohtaja Tiina Vihtkari, Tiketin hallituksen puheenjohtaja Mirva Merimaa sekä Music Finlandin kansainvälistymisen tiimijohtaja Riku Salomaa, joka on hallituksen puheenjohtaja.

Lähde: Kauppalehti

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö