Perheyritysten liitto tiedottaa valinneensa Raine Tiessalon, 47, uudeksi viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikökseen.

Tiessalo siirtyy Perheyritysten liittoon päättäjämedia MustRead Executiven päätoimittajan tehtävästä. Hän on yksi MustRead Executiven perustajista.

Vuodesta 2017 Perheyritysten liiton viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkönä toiminut Johanna Vesikallio siirtyy valtiovarainministeriön viestintäjohtajaksi.

"Lähden työskentelemään sen eteen, että yhteensä yli 35 miljardin liikevaihtoa tekevien ja noin 180 000 ihmistä työllistävien perheyritysten ääni saa ansaitsemansa painoarvon rakentavassa yhteiskunnallisessa keskustelussa. Otan kapulan vastaan vakuuttavaa työtä tehneeltä Johannalta innoissani ja nöyränä", Tiessalo sanoo liiton tiedotteessa.

Tiessalo on työskennellyt journalismin ja viestinnän parissa yli 20 vuoden ajan. Ennen MustRead Executivea hän oli toimittajana muun muassa sijoittajauutistoimisto Bloomberg Newsillä, Ylen kirjeenvahtajana Ranskassa ja johtajana viestintätoimisto Kreabissa.

Tiessalo siirtyy Perheyritysten liittoon vaiheittain elo–syyskuun aikana saatettuaan MustRead Executiven uuden päätoimittajan Hanna Säntin tehtäväänsä.

Perheyritysten liiton mukaan perheyritysten menestyminen on avainasemassa koronaviruksen aiheuttamasta talouskriisistä selviytymisessä. Niillä on vastuu investointien, osaamisen, työpaikkojen ja suomalaisen hyvinvoinnin puolustamisessa.

"Rainen myötä saamme Perheyritysten liittoon monipuolisen ja kokeneen viestinnän ammattilaisen, jolla on näkemystä yrittämisen ja omistajuuden yhteiskunnallisesta merkityksestä. Suomalaiset perheyritykset voivat menestyä vain, jos ne pystyvät toimimaan kansainvälisesti kilpailukykyisessä ympäristössä", Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Auli Hänninen sanoo tiedotteessa.