JVG, eli hiphop-artistit Jare ja Ville Galle ovat napanneet useita yritysyhteisöitä viime aikoina.

Elisan Hintasaarnaajat ilmestyivät räppiduon Takajeejee-videolle 25. syyskuuta 2015. Videon suunnittelusta vastasivat yhdessä mainostoimisto Bob the Robot, levy-yhtiö Warner ja JVG.

Tänä keväänä Coca-Cola Finland julkisti JVG:n sponsorisopimuksen Sprite-virvoitusjuomabrändin kanssa. JVG on ensimmäinen suomi-rapin edustaja brändin kansainvälisessä hiphop-yhteistyöartistien yhteisössä, joka perustettiin 30 vuotta sitten. Yhteistyön myötä suomalaiskuluttajat saavat syksyllä äänestää, mitkä JVG:n suosituimmista riimeistä painetaan Sprite ja Sprite Zero -pullojen kylkiin.

Myös Kotimaan Energia on valinnut JVG:n kampanjansa tähdiksi. Yhteistyö alkoi jo toukokuussa 2016, ja tänä kesänä Jare ja Ville Galle ovat mukana yrityksen kesäkampanjassa.

Kampanjasisällöt näkyvät heinäkuun aikana bannereissa, Facebook issa ja YouTube ssa sekä kuuluvat radiossa.

Kampanjaan kuuluvilla videoilla JVG:n jäsenet kertovat duon taustoista sekä unohtumattomista kokemuksista. Teemana Kotimaan Energian kampanjassa on uskollisuus. Sisältöihin liittyy muistutus uskollisten asiakkaiden palkitsemisesta. Kotimaan Energia on mukana myös duon jäsenten 30-vuotissyntymäpäivillä, joita juhlitaan Hartwall Arena lla syyskuun lopussa.

jvg