Uudet urat

23.10.2009 15:37 päivitetty 4.2.2016 09:49

Reckhardt korvaa Alaspään ÄKT:ssä

Lauri Reckhardt ryhtyy vetämään Suomen Ääni- ja Kuvatallennetuottajia, kun ÄKT:tä yli 30 vuotta vetänyt Arto Alaspää jää eläkkeelle.

Suomen Ääni- ja Kuvatallennetuottajat ÄKT ry:n toiminnanjohtaja vaihtuu vuodenvaihteessa Arto Alaspään jäädessä eläkkeelle. Vetovastuu siirtyy järjestön lakimiehelle Lauri Rechardtille.

Reckhardt on aiemmin toiminut Gramexin apulaisjohtajana sekä ÄKT:n kansainvälisen kattojärjestön IFPI:n lisensoinnista ja oikeudenkäynneistä vastaavana johtajana Lontoossa. Hän toimii tällä hetkellä asianajajana Procopé & Hornborg asianajotoimistossa.

– ÄKT:n luotsaaminen Arton jälkeen on sekä haaste että suuri kunnia. ÄKT:n keskeinen tehtävä ei muutu, se on jatkossakin suomalaisen musiikkituotannon toimintaedellytysten turvaaminen ja parantaminen. Musiikkialalla on suuri kasvupotentiaali, Rechardt toteaa tiedotteessa.

ÄKT ry on Suomessa toimivien musiikintuottajien kattojärjestö, jonka 24 jäsenyhtiötä kattaa yli 90 prosenttia Suomen äänitemarkkinoista. Suomalaisen musiikkisektorin koko on noin 700 miljoonan euroa.