City Digital -mediakonsernin ravintoloiden löytämisen alusta EatAndTheCity on valittu sadan innovatiivisimman eurooppalaisyrityksen joukkoon Red Herringin Top 100 Europe -listauksessa.

Sadan kiinnostavan startupin listalle mahtui yhteensä yksitoista suomalaista startupia. Listalla ovat Altum Technologies, Aurelia Turbines, BrightCharger Europe Oy Ltd, BucketList, City Digital Ltd / EatAndTheCity Ltd, EEE Innovations Oy, Exhibia, Kaiku Health, Paptic Ltd, Taitori Oy ja Trip Republic.

Yrityksiä ei ole vielä listattu paremmuusjärjestykseen. Lopulliset sijoitukset selviävät Amsterdamissa järjestettävässä finaalitapahtumassa ensi viikolla.

City Digitalin toimitusjohtaja Ilkka Lavas kertoo M&M:lle, että Red Herringin listasijoitus on merkittävä yrityksen kansainvälistymisen kannalta.

"Tällaisia listoja seuraavat mediat ja sijoittajat, jotka ovat kiinnostuneet toimialojen murroksesta. Koska pääsemme listalle, olemme niin sanotusti kartalla. Se mahdollistaa kasvun ja sijoitusputken seuraavat vaiheet."

EatAndTheCity pääsi Red Herring -listalle nyt ensimmäistä kertaa.

"Mittareina olivat kasvu, kasvupotentiaali ja innovatiivisuus. Eli siis on pitänyt tehdä jotain, mitä muut eivät ole hoksanneet tehdä."

Red Herringin toimitusjohtaja ja julkaisija Alex Vieux kertoo, että Euroopassa on useita yrityksiä, jotka tuottavat innovatiivisia tuotteita.

"Meillä oli kova työ rajata joukkoa ja valita finalistit. EatAndTheCity on erittäin lupaava yritys ja ansaitsee olla finalistien joukossa. Seuraavaksi meidän vaikea tehtävämme on valita Top 100 Red Herring Europe -voittajat. Tiedämme että vuoden 2018 sadosta kasvaa hienoja yrityksiä, jotka varmasti menestyvät”, Vieux kertoo tiedotteessa.

Red Herring -listoja on tehty vuodesta 1996 lähtien. Red Herring ei ota listalleen pörssiyhtiöitä. Red Herring listaa erikseen Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan 100 kiinnostavinta startupia.