TeamUp Oy on yksi vuoden 2013 Red Herring Top 100 Europe Award -voittajista. Tamperelainen startup-yritys kehittää verkkoyhteisöä, jossa urheilijat, muusikot ja taiteilijat voivat löytää tukijoikseen faneja ja yrityssponsoreita. Palkinto myönnetään eurooppalaisyrityksille, jotka Red Herring on arvioinut kaikkein lupaavimmiksi.

”Tapahtuma oli mahtava ja kilpailu oli kovaa”, sanoo Donna Kivirauma, TeamUpin toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

”Et voi koskaan tietää, miten asiat menevät, kun finaaliin on valittu 240 yritystä, joista vain sata valitaan listalle", jatkaa Kivirauma tiedotteessa.

Palvelun kehittämisessä ovat olleet mukana myös teknologiajohtaja Pekka Martikainen ja operatiivinen johtaja Kimmo Kivirauma.

TeamUp on saanut rahoitusta Tekesiltä ja Elyltä sekä apurahan AppCampukselta, Aalto-yliopiston, Microsoftin ja Nokian yhteishankkeelta, jonka tarkoituksena on tukea Windows Phone -sovellusten kehittäjiä. AppCampuksen apurahan ansiosta TeamUp on voinut ryhtyä kehittämään Windows Phone -sovellusta täydentämään käyttäjäkokemusta.

Palvelun tarkoituksena on auttaa talentteja – esimerkiksi urheilijoita, muusikkoja ja taiteilijoita missä tahansa uransa vaiheessa – saamaan uusia faneja ja tukea faneilta ja yrityksiltä. Yhteisö on parhaillaan suljetussa betavaiheessa. Lanseerauspäivä ilmoitetaan pian.