Redland in uutena toimitusjohtajana aloittaa Mari Masalin 1. huhtikuuta alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Raila Lassila jää perhevapaalle.

Masalin on ollut osakkaana, asiakkuusjohtajana ja vastannut HR-asioista Redlandissa vuodesta 2015 lähtien. Yli 20 vuotta alalla työskennellyt Masalin on työskennellyt aiemmin muun muassa Project Managerina McCann Helsingissä ja Bob Helsingissä sekä Account Managerina Skandaali ssa.

Redlandin toimitusjohtajana Masalin kertoo aikovansa keskittyä erityisesti yrityskulttuurin kehittämiseen ja henkilöstön vahvuuksien tukemiseen.

Masalinin mukaan Redlandin kilpailuetu on vahva ja sitouttava yrityskulttuuri, jossa tärkeää on henkilökunnan onnellisuus ja yrityksen arvojen mukainen toiminta.

"Tavoitteeni on viedä tätä syvemmälle ja kehittää yritystä kohti ihmiskeskeistä johtajuutta asiakeskeisyyden sijaan. Haluan myös varmistaa, että pystymme jatkossakin kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja tarjoamaan kasvun paikkoja henkilöstöllemme", Masalin toteaa tiedotteessa.

Redland kasvatti viime vuonna liikevaihtoaan yli 50 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Vuonna 2018 liikevaihto oli 2,8 miljoonaa euroa, kun se vuotta aiemmin oli 1,8 miljoonaa euroa.

Myös yrityksen tulos kasvoi selkeästi edellisvuodesta. Redlandin tilikauden tulos vuonna 2018 oli 261 000 euroa. Vuonna 2017 tulos oli 61 000 euroa.

Perhevapaalle jäävä nykyisen toimitusjohtajan Raila Lassilan mukaan yrityksen kasvu on ollut strategian mukaista ja seurausta hyvistä rekrytoinneista.

"Uskomme, että onnellinen henkilökunta saa aikaan asiakastyytyväisyyttä, josta seuraa luonnollista kasvua. Olemme erityisen tyytyväisiä siitä, että näin nopeassa kasvuvauhdissakin onnistuimme tekemään hyvän tuloksen", toteaa Lassila.

Redlandin palkitsemismallin mukaan tuloksesta jaetaan henkilökunnalle puolet, osittain bonuksina ja osittain koulutukseen ja työhyvinvointiin panostaen. Parhaillaan on käynnissä etätyökokeilu Palma de Mallorcalla.

"Idea etätyöstä ulkomailla syntyi henkilökuntamme toiveesta. Haluamme toteuttaa tällaisia aloitteita, sillä työntekijöiden sitouttaminen ja vahvan yrityskulttuurin luominen ovat tärkeitä kasvuyrityksen menestystekijöitä", kertoo Mari Masalin.

Redlandin hallituksen puheenjohtaja on perustajaosakas Simo Vunneli. Raila Lassila jatkaa hallituksen jäsenenä. Nimityksen yhteydessä Mari Masalin nousee hallitukseen.