Markkinointiviestintätoimisto Redland ostaa verkkopalveluprojekteihin erikoistuneen, vuonna 2013 perustetun Sirdar Oy:n. Sirdarin toimitusjohtaja Jussi Salmio siirtyy Redlandille projektipäälliköksi.

Kauppahinta ei ole julkinen.

“Jussi Salmion myötä saamme vahvistusta digitaaliseen palvelukehitykseen sekä vaativien digiprojektien hallintaan. Jussi tuo myös näkemystä Redlandin prosessien kehittämiseen”, Redlandin toimitusjohtaja Raila Lassila kertoo tiedotteessa.

Redland on henkilökuntansa kokonaan omistama yritys. Syksyn aikana yhtiön omistuspohjaa on laajennettu uusilla osakkailla, ja yhtiöllä on nyt kaikkiaan 13 osakasta.

“Kasvun ja menestymisen edellytys on osaava ja sitoutunut henkilökunta. Meille on tärkeää, että voimme tarjota henkilökunnallemme mahdollisuutta yrityksen osakkuuteen. Olemme nyt hyvässä kasvuvauhdissa ja ennustamme pääsevämme tänä vuonna lähelle 3 miljoonan euron liikevaihtoa”, Lassila kertoo.

Redlandin liikevaihto oli viime vuonna 1,8 miljoonaa euroa. Yhtiön liiketulos oli 61 000 euroa. Sirdarin liikevaihto oli viime vuonna 190 000 euroa.

Lisäys 21.11.2018 klo 14:40 Tieto kauppahinnasta lisätty juttuun.