Tuottaja ja elokuvaaja Elise Pietarila (VTM) on nimitetty Riku Rantala n ja Tunna Milonoff in tuotantoyhtiö ja monimediatalo Gimmeyawallet Productions in toimitusjohtajaksi.

Pietarila on työskennellyt Rantalan ja Milonoffin kanssa jo pidempään, muun muassa Docventuresin vastaavana tuottajana.

”Elise on täydellisen monipuolinen el Jefe imperiumiimme, jonka päätarkoitus on tuottaa päitä räjäyttävää tietoa ja kokemuksia tästä maailmasta”, Gimmeyawallet Productionsin hallituksen puheenjohtaja ja entinen toimitusjohtaja Riku Rantala sanoo tiedotteessa.

Pietarila on suomalaisten ja saksalaisten elokuva- ja tv-tuotantoyhtiöiden lisäksi myös muun muassa YK:n kehitysrahastossa ja Helsingin yliopistossa.

"Aiemmin en ole halunnut olla minkään firman toimitusjohtaja ja olen omistautunut kiinnostaville projekteille yrityksen sijaan. Rikun ja Tunnan kanssa kaikki loksahtikin kohdalleen ja tiedän voivani jatkaa Gimmeyawalletissa kaikkia luovia projektejani", Pietarila kertoo.

Gimmeyawallet Productions on muun muassa Madventures -matkailuohjelman, Mad Cook -ruokaohjelman, Sound Tracker -musiikkiohjelman, Docventures- keskustelu- ja dokumenttiohjelman sekä Monte Rosso -elokuvan takana. Yhtiön tuotantoon kuuluu myös useita tietokirjoja ja radio-ohjelmia.

"Tulevaisuudessa Gimmeyawallet tulee myös yhä enemmän keskittymään yritys- ja yhteisökonsultointiin mediaan ja kansainvälisyyteen liittyvissä projekteissa. Meille tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat olleet muun muassa Yleisradio, MTV3, Sub, Bassomedia, RAY, Sonera, Ulkoasiainministeriö, WSOY/Johnny Kniga ja National Geographic", sanoo Pietarila.

Gimmeyawallet Productionsin tämän vuoden liikevaihdon arvioidaan olevan noin 700 000 euroa ja tuloksen 10 prosenttia.