Häh? Onnittelut! Ruotsin Taitoluisteluliitto on ottanut L-Fashion Groupiin yhteyttä, koska liiton luistelijat haluavat pukeutua yhtiön Luhta-vaatteisiin. Millaisesta sopimuksesta on kyse, L-Fashion Groupin ulkomaiden pr-toiminnasta vastaava Isa Maunula ?

"Kyseessä on sponsorointisopimus, jonka tiimoilta Ruotsista otettiin yhteyttä. Ruotsin Taitoluisteluliitossa on ihailtu suomalaisia luistelijoita, jotka me olemme pukeneet täkäläisen sponsorisopimuksen mukaisesti."

Liitelevätkö luistelutähdet kisajäilläkin Luhdan asuissa?

"Ei, kilpailuvaatteethan ovat niitä paljettijuttuja. Kolmivuotinen Luhta-sopimus kattaa luistelijoiden ja valmennustiimin treeni-, matka- ja haastatteluasut."

Millaista näkyvyyttä odotatte ruotsalaisluistelijoiden avulla?

"Asut ja logothan näkyvät hyvin esimerkiksi haastattelujen yhteydessä tai kisojen banderolleissa. Kilpailuissa taas näkyy televisiossa tämä kiss and cry -alue, jossa luistelijat odottavat pisteiden ilmestymistä treenitakki päällään."

Seuraako taitoluistelun sponsoroinnista teille taloudellista etua?

"Siitä saattaa seurata Ruotsissakin lisämyyntiä esimerkiksi niin, että liiton juniorit haluavat pukeutua kuten maajoukkueen tähdet."

Ruotsalaisia taitoluistelijoita ei viime aikoina ole juuri näkynyt kansainvälisten luistelukisojen kärkipaikoilla. Kansainvälinen näkyvyys taitaa ruotsalaisten osalta jäädä Luhdalta saamatta.

"En ole seurannut ruotsalaisten menestymistä. Olen seurannut enemmän suomalaisten luistelua nyt, kun suomalaiset ovat pärjänneet hyvin."

L-Fashion Groupin sponsorointisalkussa ovat nyt kahden maan taitoluistelijat, mitä muita lajeja sponsoroitte?

"Talviurheilulajit ja ralli ovat rahassa mitattuna suurimmat kohteet. Uusia sponsorilajeja ovat muun muassa skicross ja skibob, joissa sponsorina L-Fashion Groupin brändeistä on Icepeak ."