Saarioinen lanseeraa Tubecon issa uutuuspizzan. Kinkku-ananas-cheddarpizza on kehitetty yhteistyössä tapahtuman kävijöiden kanssa. Saarioinen selvitti tulevaisuuden pizzamakuja vuoden 2018 Tubeconissa, ja äänestyksen selkeäksi voittajaksi nousi kinkku-ananas-cheddar.

”Kysely toteutettiin Tubeconissa Äitien keittiössä, jossa otimme nuoret mukaan kehittämään uutta makua klassikkopizzasarjaamme. Kuluttajat valitsivat screeniltä mieluisimman makuyhdistelmän 25 vaihtoehdosta”, kuluttajakokemuksesta vastaava johtaja Tia Yrjölä Saarioisilta kertoo M&M:lle.

Vastauksia kertyi kaikkiaan 3700, ja kinkku-ananas-cheddar voitti ylivoimaisesti.

”Kinkku-ananas on makuyhdistelmänä tuttu ja monelle mieleinen, ja nuoret valitsivat tämän klassikkomakuparin rinnalle hampurilaisista tutun cheddarjuuston. Tällä saatiin pizzamakuun uutta twistiä”, Yrjölä kertoo.

Äänestystuloksen perusteella aloitettiin uuden pizzan tuotekehitys. Uutuuspizzaa testattiin kohderyhmällä koko tuotekehityksen ajan, ja myös pakkausdesign testattiin nuorilla. Yrjölä kertoo, että valittu pakkaus oli testatuista versioista selkeä suosikki kaikilla mittareilla.

Kinkku-ananas-cheddarpizzaa pääsee maistamaan ensimmäisen kerran Saarioisten osastolla Tubecon 2019 -tapahtumassa tämän viikon perjantaina ja lauantaina. Kauppoihin uutuusmaku tulee syyskuun alussa.

Pizzabrändi isännöi Tubeconin ketteryysrataa

Tubecon-tapahtumassa Saarioisten pizzat isännöivät viimevuotiseen tapaan City Ninja Challenge -ketteryysrataa, jossa tubettajat ja nuoret voivat haastaa itseään ja nauttia liikunnan ilosta. Radalle pääsee Saarioisten Äitien keittiöstä -maistatuspisteen kautta. Radalla ottavat toisistaan mittaa myös suositut tubettajat Roni Back ja Miklu.

Tubecon on tubettajien ja heidän seuraajiensa yhteinen tapahtuma, jossa käy vuosittain noin 17 000 osallistujaa ja 200 tubettajaa. Tänä vuonna Tubecon järjestetään 16.−17.8. Helsingin Messukeskuksessa.

Saarioinen paistaa vuosittain lähes 12 miljoonaa pizzaa. Vuonna 1957 perustettu Saarioinen työllistää nykyään noin 1 300 henkilöä ja pyörittää noin 260 miljoonan euron liikevaihtoa.