Muotisuunnittelija Paola Suhosen ja Tokmanni n yhteinen Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto laajenee lastenvaatteisiin.

Kauppaketju Tokmanni aloitti yhteistyön Ivana Helsinki -merkin perustajan, muotisuunnittelija Paola Suhosen kanssa vuonna 2017.

Kuluvan vuoden syksyn ensimmäiseen mallistoon tulevat ensimmäistä kertaa myös leikki-ikäisille lapsille suunnatutleggingsit, mekko, tunika ja pusero. Tokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkö Maija-Leena Leppänen kertoo M&M:lle, että Nordic Tricot by Ivana Helsinki on saanut asiakkailta positiivista palautetta, ja mallistoa haluttiin laajentaa ja monipuolistaa.

”Trendikin suosii sitä, että äidin ja tyttären päällä on saman kuosin vaatteet”, hän sanoo.

Leikki-ikäisten malliston 90–130 cm -kokoisissa vaatteissa on sama Joshua Tree -kuosi kuin naisten malliston puserossa, tunikassa, mekossa, hameessa ja housuissa.Joshua Tree -kuosi on alun perin esitelty Ivana Helsingin syksyn 2014 mallistossa, johon brändin takana oleva Paola Suhonen sai inspiraation Yhdysvalloissa Joshua Treessä viettämästään ajasta ja countrylaulaja Gram Parsons in musiikista.

”Haluamme tarjota tunnettua designia kaikille sopivaan hintaan. Kovin laajahan tämä ensimmäinen mallisto ei ole, mutta on kiva kokeilla ja katsoa, mitä tapahtuu”, Leppänen sanoo.

Leppänen kertoo, että Tokmanni ja Paola Suhonen tekevät Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallistoa tiiviissä yhteistyössä. Tokmanni korostaa tuotteidensa käytännöllisyyttä ja mukavuutta ja on mukana malliston suunnittelussa ja mitoittamisessa.

”Paola Suhosen ehdoton vahvuus ovat upeat printit, ja meillä taas on paljon kokemusta siitä, mitä meidän asiakkaamme ostavat. Saamme palautetta paljon suoraan asiakkailta ja myymälöidemme kautta”, Leppänen sanoo.

Aiempaan tapaan Nordic Tricot by Ivana Helsinki -vaatteet ovat myynnissä yksinoikeudella Tokmannilla.