Nimitykset

M&M 6.3.2015 10:33 päivitetty 4.2.2016 10:51

Sami Tenkanen siirtyy Nelonen Median radioiden pomoksi

Nelonen Media
Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen

Radiokonkari Sami Tenkanen toimii jatkossa Nelonen Median radiokanavien johtajana.

Nelonen Median radioiden johtajaksi on nimitetty Sami Tenkanen. Tenkanen siirtyy tehtävään sisältöjohtajan tehtävästä.

Sami Tenkanen tuli Nelonen Median radioihin ohjelmapäälliköksi vuonna 2007 käynnistämään silloin aloittanutta Radio Rockia. Tenkanen on aiemmin työskennellyt muun muassa Radio NRJ:ssä ohjelmajohtajana ja juontajana.

"Menestyksekäs radiobisnes perustuu entistä enemmän hyviin kanavabrändeihin ja kiinnostaviin persooniin. Uusien jakelukanavien käyttöönotto muuttaa tekemistä jo tänään. Radio ei ole enää pelkkää radiota, vaan monipuolista sisältöbisnestä", sanoo Tenkanen tiedotteessa.

Nelonen Median radioiden sisältöjohtajaksi valittiin Radio Aallon ja Radio Suomipopin ohjelmajohtajana toiminut Jussi Suvanto.

Nelonen Median radioiden Digital Manageriksi nimitettiin tammikuussa Johannes Saukko. Hän työskenteli aiemmin SBS Discoveryn sisältöjohtajana.

Radioiden aiempi johtaja Kari Laakso siirtyi maaliskuussa Nelonen Median liiketoimintajohtajaksi, kun edellinen johtaja Pia Kalsta nimitettiin Sanoma Media Finlandin toimitusjohtajaksi.

Nelonen Media on osa mediakonserni Sanomaa. Radiokanavien lisäksi yhtiöön kuuluvat tv-kanavat Nelonen, Jim, Liv ja Hero, online-videopalvelu Ruutu sekä maksutelevisiopalvelut.