Nimitykset

M&M 13.9.2017 09:00

Samu Hirvas vaihtaa L’Oréalin Mindshareen

GroupM
Samu Hirvas kertoo hyppäävänsä innolla Mindshare Finlandin operatiiviseksi johtajaksi.

Samu Hirvas, M.Sc. (econ.) siirtyy Mindshare Finlandin COO:ksi 2.10.2017 alkaen. Tehtävään hän siirtyy L’Oréal ammattilaistuotteiden General Managerin tehtävästä.

Samu Hirvas on toiminut eri tehtävissä L’Orealilla vuodesta 2010. Ennen L’Oreal Finlandia Hirvas on työskennellyt muun muassa Luottokunnassa, G2:ssa ja Toinen Helsingissä. Hirvaksen markkinointi- ja mediakokemus pitää sisällään sekä asiakkaan että toimiston puolella työskentelyä.

Aiemmin tänä vuonna Mindshare ylsi Vuoden toimisto -tutkimuksessa parhaaksi mediatoimistojen kategoriassa.

"Globaalin verkon osana toimiminen, toimialaymmärrys ja teknologiainvestoinnit auttavat meitä tuomaan lisäarvoa suomalaisille mainostajille. Mediamarkkina on jo pidempään ollut murroksessa ja asiakkaat etsivät uusia, innovatiivisia sekä tehokkaita tapoja ja ratkaisuja kohderyhmiensä tavoittamiseen ja aktivointiin", sanoo Hirvas.

Mindshare on Maxuksen ja MECin ohella osa  GroupM-konsernia. Maxus ja MEC jatkavat sulautuneena 1.1.2018 alkaen nimellä Wavemaker. GroupM:n operatiivinen johtaja Antti Mäki arvioi Hirvaksen tuovan mukanaan kaupallista ymmärrystä päivittäistavarakaupan, rahoituksen ja muodin aloilta.

"Myös mediatoimistomaailma on hänelle tuttu ja hänen pitkä kokemuksensa brändien maailmasta sekä niiden rakentamisesta ja kehittämisestä auttaa meitä tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa", Antti Mäki kommentoi tiedotteessa.

Mindshare Nordicin toimitusjohtaja Martin Ove Rasmussen arvioi Samu Hirvaksen olevan oikea henkilö vahvistamaan Mindsharen kasvua.

"Hänen kokemuksensa täydentää hyvin osaamistamme Pohjoismaisella tasolla", Rasmussen kommentoi.