Screenforce Finlandin entinen johtaja ja markkinointitoimisto Viestarin toimitusjohtaja Sanna Wester on aloittanut markkinointi- ja viestintätoimisto Propagandan hallituksen puheenjohtajana elokuun alussa.

Wester on työskennellyt muun muassa pörssiyhtiö Honkarakenteen markkinointijohtajana, TeliaSoneran brändi- ja mediajohtajana sekä eri markkinointitehtävissä muun muassa Fazerilla ja Unileverillä.

Wester toimii myös Aamu Partnersin hallituksen puheenjohtajana. Hän on myös mukana kansainvälisessä hallitusammattilaisten European Women on Boards -verkostossa.

Wester on ollut hallituksen jäsenenä Unique Companies -konsernissa, Board Professionals BPF Finland ry:ssä, Witrafi Oy:ssä sekä Mainonnan Neuvottelukunnassa.

"Sannalla on vahvaa substanssiosaamista, ja uskon hänen tuovan kokemuksellaan, persoonallaan ja yrittäjähenkisyydellään hallitustyöskentelyymme lisää suunnitelmallisuutta ja jämäkkyyttä", kertoo Propagandan toimitusjohtaja Samuli Korhonen kertoo tiedotteessa.

Wester löysi pestin sosiaalisen median välityksellä. Korhonen julkaisi puheenjohtajahakuilmoituksen LinkedIn-artikkelina otsikolla ”Etsitään hallituksen puheenjohtajaa tositarkoituksella”. Westerin mielenkiinto pestiä kohtaan heräsi artikkelin lukemisen jälkeen. Hänen mukaansa Propaganda on tällä hetkellä mielenkiintoisessa vaiheessa.

"Tavoitteenani on tukea parhaalla mahdollisella tavalla konsernin johtoa ja viedä hallitustyötä entistä strukturoidumpaan suuntaan. Allekirjoitan yhtiön arvomaailman ja arvostan asennetta sekä drivea, joka propagandalaisista kumpuaa", Wester sanoo.

Markkinointi- ja viestintätoimisto Propagandan hallitus 1.8.2018 alkaen:

Sanna Wester, puheenjohtaja

Markkinointitoimisto Viestar

Samuli Korhonen, jäsen

Propaganda

Niko Airaksinen, jäsen

Propaganda

Toni Kylätasku, jäsen

M Room -parturiketju