Kampanjat

Maarit Alkula 15.2. 16:09

Seitsemän miestä mainostaa lankaa Novitan videolla – suunnattu erityisesti kansainvälisille asiakkaille

Karoliina Jääskeläinen

Novitan videolla seitsemänä veljeksenä esiintyvät muun muassa näyttelijä Mikko Parikka, laulaja Pauli Hanhiniemi ja jääkiekkoagentti Juha Hautamaa.

Novita on julkaissut 7 Veljestä -lankoja mainostavan videon, jolla esiintyy seitsemän suomalaista miestä. Videolla seitsemänä veljeksenä esiintyvät muun muassa näyttelijä Mikko Parikka, laulaja Pauli Hanhiniemi ja jääkiekkoagentti Juha Hautamaa. Näyttelijä Parikka innostui neulomisesta kuvauksissa niin, että aikoo neuloa vaimolleen Saralle villasukat.

Novitan 7 Veljestä -lanka, eli tuttavallisemmin ”Seiskaveikka” on lähes 50-vuotias. Mainosvideo on tehty klassikkolangan lähestyvän juhlavuoden kunniaksi ja kertomaan suomalaisesta elämäntyylistä ja neulomisesta Novitan kansainvälisille asiakkaille.

”Suomalainen originelli lifestyle ja pohjoismainen tapa neuloa kiinnostavat kansainvälisiä asiakkaitamme. Video myös muistuttaa siitä, että neulovien miesten osuus on kasvussa”, kertoo Novitan brändijohtaja ja 7 Veljestä -videon tuottaja Erika Appelström.

Kuva: Karoliina Jääskeläinen

Appelström kertoo M&M:lle, ettei videota ole suunnattu ainoastaan miehille. Tarkoitus rohkaista kaikkia neulomaan ja nostaa esiin neulomisharrastuksen monipuolisuutta.

Video on tarkoitettu erityisesti kansainvälisillä messuilla näytettäväksi.

”Sunnuntaina Birminghamissa alkavat merkittävät kansainväliset messut, ja lisäksi maaliskuussa Saksassa olemme alamme suurimmilla messuilla, joilla tavoitamme uusia asiakkaita Eurooppaa ja Aasiaa myöten. Messuilla haluamme tuoda esiin suomalaista erikoislaatuisuutta ja klassikkolankaamme”, Appelström kertoo.

Appelström kertoo, että Novita tekee markkinointiaan lähinnä yrityksen sisäisesti. Videon ja valokuvien kuvaus on ostettu Karoliina Jääskeläiseltä, joka on osallistunut myös käsikirjoituksen hiomiseen, mutta luova tuotanto on tehty Novitan sisällä.

Novitaknitsin.comin käyttäjistä joka kymmenes on mies

Novita aikoo jatkaa markkinointia samalla teemalla myös loppuvuoden ajan.

Kevään aikana Novitan kanssa yhteistyöhön ryhtyy näyttelijä Antti Holma, joka kertoo opetelleensa "raivoneulomaan" Novitan YouTube-kanavalla olevan villasukkavideon avulla. Yhteistyössä Novitan kanssa Holma kertoo omat neulontavinkkinsä.

Kuva: Karoliina Jääskeläinen

Novitan mukaan neulominen on miesten keskuudessa kasvava harrastus. Naisten osuus neulojista on kuitenkin huomattavasti suurempi. Tällä hetkellä Novitaknits.comin kävijöistä noin 10 prosenttia on miehiä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö