Pitkän linjan viestintäammattilainen Janne Malinen siirtyy tehtävään viestintätoimisto Ahjosta johtavan konsultin paikalta.

Malinen on työskennellyt viimeiset kuusi vuotta Ahjolla. Vuodet pitivät sisällään muun muassa strategisen ajatusjohtajuuden rakentamista, brändiviestintää, valmennuksia, maineenhallintaa sekä mediaviestintää.

Ahjolla Malinen vastasi lisäksi asiakkuudenhallinnan kehittämisestä ja kansainvälisen verkoston ylläpitämisestä. Hän on johtanut muun muassa Subwayn, Zalandon ja HarperCollinsin asiakkuuksia.

SEKissä Malista viehättivät isot kotimaiset ja kansainvälisesti noteeratut brändit, sekä luovan työn painotus. Malinen kertoo, että merkityksellinen ja arvopohjainen viestintä on aina ollut lähellä hänen sydäntään.

”Taidealaa opiskelleena on ollut hienoa huomata luovan työn painoarvon kasvu – niin alalla yleisesti, mutta erityisesti SEKissä, joka on ollut tietynlainen suunnannäyttäjä.”

”Palaset loksahtivat paikoilleen ja tässä sitä ollaan. Olen erittäin innoissani päästessäni osaksi tätä huippuosaajien porukkaa”, Malinen kommentoi tiedotteessa.

Malinen kertoo kokevansa, että SEK työnantajana takaa hänelle parhaat eväät kehittää osaamistaan seuraavalle tasolle. Vuosien varrella kollegoihin törmänneenä Malisella oli lisäksi hyvä kuva toimiston ihmisistä.

”Halusin ottaa seuraavan askeleen urallani ja haastaa itseäni entistä kovemmin. Arvomaailmaltaan SEK on linjassa itselleni tärkeiden asioiden kanssa. Uskon, että päästessäni sparrailemaan alan huippuja, on itselläni myös mahtava mahdollisuus kehittää omaa osaamistani”, Malinen kiteyttää.

SEKin toimitusjohtaja Jaakko Rantalan mukaan Malinen tuo taloon paljon osaamista, näkemystä ja energiaa.

”Vuoden viestintätoimistona näemme viestinnällisen sisällön tärkeyden ja erityisesti tässä markkinatilanteessa on selkeä tarve laadukkaille sisällöille. Odotamme innolla, mitä saamme yhdessä aikaan”, Rantala toteaa.

SEK on brändien rakentamiseen, markkinointistrategioihin sekä markkinointiviestinnän suunnitteluun erikoistunut noin 130 asiantuntijaa työllistävä toimisto ja osa Salomaa Groupia.

Toimistro teki viime vuoden elokuussa päättyneellä tilikaudella 11,9 miljoonan euron liikevaihdon ja 1,1 miljoonaa euroa liikevoittoa. Tilikauden myyntikate oli 9,3 miljoonaa euroa. SEK on osa Salomaa Groupia.