Kasvuyritystapahtuma Slushin uutena toimitusjohtajana on aloittanut 24-vuotias Andreas Saari. Saari on aiemmin vastannut Slushin ohjelman kehittämisestä. Hän kuuluu myös pääomasijoitusrahasto Wave Venturesin hallitukseen.

Edellinen toimitusjohtaja Marianne Vikkula aloitti tapahtuman johtajana kesällä 2016. Vikkula jatkaa Slushin taustalla toimivan Startup-säätiön hallituksessa.

Vaikka Slush on jo nyt paisunut ja laajentunut uusiin oheistapahtumiin, on kasvuhaluja edelleen. Slushin päätapahtuma järjestetään Helsingissä joulukuun alussa. Lisäksi Slush on lähtenyt tähän mennessä jo Tokioon, Shanghaihin ja Singaporeen.

"Tähtäämme Slushin aikana tapahtuvien tapaamisten määrän kymmenkertaistamiseen", Saari sanoo tiedotteessa.

Saaren Slush-ura alkoi vuonna 2014, jolloin hän Helsingin Sanomien mukaan oli ensimmäistä kertaa Slushissa vapaaehtoistyöntekijänä. Seuraavana vuonna hän alkoi vetää tapahtuman startup-tiimiä ja vuonna 2016 sijoittajatiimiä.

Saari kommentoi HS:lle, ettei kukaan ole Slushin toimitusjohtajan pestissä vuosikausia.

"Slush pyörii kuitenkin tosi paljon sen voimalla, että täällä vaihtuu porukka ja tulee uusia ajatuksia ja ideoita", Saari kertoo lehdelle.

Saaren nimityksen kanssa samaan aikaan kerrottiin, että varatoimitusjohtajaksi on valittu Alexander Pihlainen. Hän on työskennellyt Slushin markkinointijohtajana ja vastannut Slush Flight -projektista.

Pihlaisen mukaan Slushin fokus on siirtymässä kasvuyritysten rahoituksen saamisen helpottamisesta kasvuyrittäjien kohtaamiin haasteisiin ja niiden ratkaisemiseen. Myös kansainvälisten tapahtumien ja online-alustan on tarkoitus saada uutta pontta.