Muoti

Ville Perttula 12.4. 13:51 päivitetty 12.4. 13:53

Sokoksen mallitempaus keräsi yli 650 hakemusta – aloittelevia malleja valmentaa Saimi Hoyer

Kuvakaappaus Youtubesta.

Mallien valmennus huipentuu muotinäytökseen, joka järjestetään huomenna Oulussa.

Tavarataloketju Sokos haki muotiviikoilleen malleiksi eri ikäluokkia edustavia suomalaisia kuluttajia, jotka ovat kiinnostuneita esiintymisestä ja muodista. Hakijoilta ei vaadittu aiempaa mallikokemusta.

Suomalaisia houkuteltiin mukaan pitkän malliuran tehneen Saimi Hoyerin valmennuskurssilla. Hoyer opettaa malleille kameran edessä elehtimistä ja liikkumista, katseen intensiteettiä ja kuviin luontevasti asettumista.

Sokoksen tempaus keräsi yli 650 hakemusta. Mallivalmennukseen ja -kuvauksiin sekä muotinäytökseen valittujen joukossa on miehiä ja naisia kuudelta eri ikäkymmeneltä.

Osalla mukaan valituista on jonkin verran kokemusta esimerkiksi yksittäisistä mainoskuvauksista, mutta valtaosa haluaa kokea aidot muotikuvaukset ja catwalkilla esiintymisen ensimmäistä kertaa elämässään. Mallien valmennus huipentuu muotinäytökseen, joka järjestetään huomenna Oulussa.

"Ilahduimme hakemusten määrästä ja hakijoiden moninaisuudesta. On hienoa, että hakijoiden joukossa näyttäytyi laajasti rohkeiden ja esiintymishaluisten suomalaisten kirjo. Valittujen mallien hakemuksissa nousivat esiin halu uusiin kokemuksiin sekä myös kiinnostus muotiin ja oman persoonallisen tyylin löytämiseen ja ilmaisemiseen”, Sokoksen myyntijohtaja Hans Backström kertoo tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö