Ilmiöt

M&M 25.7.2016 08:46 päivitetty 25.7.2016 12:27

Somanen tarttui pikana pokémon-huumaan - "Meillä saa pelata työajalla ja siitä maksetaan palkkaa"

Kesätyösetelillä palkattava nuori Pokémon Go Mestari auttaa oululaisia pelaajia ja tuottaa markkinointisisältöjä.

Mobiilipeli Pokémon Go on ollut Suomessa saatavilla vasta alle kaksi viikkoa, mutta kadut ja puistot ovat jo täyttyneet innokkaista pelaajista ympäri maan.

Trendiin tarttuu nyt myös oululaisen Soma Median tuore videoblogi- ja livelähetyspalvelu Somanen. Yritys aikoo palkata nuoren Pokémon Go Mestarin vielä ennen kesälomien päättymistä. Mestarin tehtävä on auttaa ja neuvoa Oulun keskustan alueella muita pelaajia pelaamisessa, kuvata omaa pelaamista ja tuottaa markkinointisisältöä elokuussa Tubeconissa lanseerattavalle videoblogialustalle.

Lisäksi Somanen ottaa nuoren mukaan tutustumaan vloggaamisen maailmaan ja suunnittelemaan sosiaalisen median kokonaisuuksia tuotelanseeraukseen.

"Meillä Pokémon Go:ta saa pelata työajalla ja siitä maksetaan palkkaa", Somasen Niina Karvinen sanoo tiedotteessa.

Kymmenen työpäivän mittainen kesätyö kuuluu osaksi Kesäduuni 2016 -kampanjaa, jonka tavoitteena on työllistää vähintään tuhat nuorta Oulussa tänä kesänä. Paikallinen, 15-17-vuotias nuori Pokémon Go Mestari palkataan kesätyösetelillä.

"Uskallamme sanoa, että nyt tarjolla on nuorelle tämän kesän paras työpaikka", Karvinen kertoo.

Työhakemuksen voi lähettää Kesäduuni 2016 -hankkeen Oulun kotisivujen kautta. Hakuaika pikakesätyöhön päättyy huomenna tiistaina.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö