Sosiaalinen media

15.5.2013 15:00 päivitetty 4.2.2016 10:32

Some Awards palkitsee sosiaalisen median parhaat

Aller Media palkitsee Suomen vaikuttavimmat ja onnistuneimmat sosiaalisen median ilmiöt Some Award 2013 -tapahtumassa kesäkuussa.

Aller Media palkitsee Suomen vaikuttavimmat ja kiinnostavimmat sosiaalisen median ilmiöt Some Awards 2013 -tapahtumassa kesäkuussa.

Aller Median mukaan suomalaiset arvostavat sosiaalisessa mediassa merkityksellisyyttä, toisten auttamista sekä hauskuutta, mikä näkyy myös Some Awards -finalisteissa. Ehdotuksia palkittavista on kerätty vuoden alusta asti. Voittajia voi äänestää toukokuun loppuun saakka.

Kilpailussa on yhdeksän palkintokategoriaa. Pääpalkinto Someteko-sarjassa kilpailevat 875 g, fröken Senja ja Tahdon 2013. Muita sarjoja ovat muun muassa someviihdyttäjä, meemi ja jaetuin some.

Tapahtumalla on tarkoitus tuoda esiin sosiaalisen median merkitystä ja voimaa, hälventää sosiaaliseen mediaan kohdistuvia ennakkoluuloja ja madaltaa keskustelukynnystä.

Some Awardsin tuomaristoon puheenjohtaja, Aller Median Chief Social Architect Jarno Alastalo, Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä median edustajana , someaktivisti ja harrastelijatutkija Toni Nummela, IRC-Gallerian perustajiin kuuluva Jari ”Jaffa” Jaanto, kirkon Sari Kallioinen, MARKin toimitusjohtaja Lauri Sipilä ja Meltwaterin Maria Sundström.  Tuomaristo voi halutessaan myöntää ylimääräisiä palkintoja tai kunniamainintoja ansioituneille some-ilmiöille tai -ihmisille. 

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö