Business Insider kertoo, että Snapin toimitusjohtaja Evan Spiegel haluaa pitää yhtiön henkilöstön monimuotoisuusluvut salassa.

Spiegel sanoi CNBC:lle antamassaan haastattelussa, että Snapin väen etninen ja sukupuolijakauma on lähellä muita Piilaakson teknologiayrityksiä. Spiegel lisäsi, että tämä on huono asia, sillä se tarkoittaa lähinnä valkoisia miehiä.

”Meitä huolettaa, että kaikki nämä [muiden yhtiöiden julkaisemat monimuotoisuusluvut] ovat vain onnistuneet normalisoimaan nykyistä teknologia-alan työväen kokoonpanoa”, Spiegel sanoi.

Spiegelin mukaan Snap julkaisi monimuotoisuusluvut yhtiön sisäisesti kannustaakseen motivaatiota toimia jatkossa paremmin, ja keskittymään pitkän tähtäimen muutokseen lyhytaikaisen kilpailun sijasta.

Snap on ottanut voimakkaasti kantaa monimuotoisuuden puolesta, ja tuominnut jyrkästi etnisiä vähemmistöjä vastaan kohdistetun väkivallan. Snap myös kieltäytyi jatkossa nostamasta presidentti Trumpin viestejä suosituksiin sanoen, että se ei tule vahvistamaan rotuväkivaltaan yllyttäviä ja epäoikeudenmukaisia ääniä.