Toimistot

Ville Perttula 24.4.2018 15:06

Spoon laajenee Isoon-Britanniaan – "Iso-Britannia on yksi tärkeimmistä vientikohteista suomalaisille yrityksille"

Kuvakaappaus Spoonin verkkosivuilta

Sisältömarkkinointitoimisto Spoon laajenee Pohjoismaiden ulkopuolelle ostamalla lontoolaisen Southerly-sisältötoimiston.

Spoonin ostama Southerly on vuonna 2009 perustettu lontoolainen sisältötoimisto. Toimisto on erikoistunut sisältömarkkinointiin, työntekijämielikuvan rakentamiseen ja kansainvälisiin viestintästrategioihin. Toimiston asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa Shell, Philips ja Royal Bank of Scotland.

”Meitä yhdistää vahva usko autenttisuuteen ja tarinalliseen viestintään. Meillä on paljon yhteistä ja olen varma, että tulemme kasvamaan yhdessä niin Pohjoismaissa kuin Isossa-Britanniassa. Jaamme osaamista ja resursseja ensimmäisestä päivästä lähtien”, kertoo Spoonin toimitusjohtaja Anders Ribba tiedotteessa.

Spoonilla on toimistot Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Oslossa ja Helsingissä sekä monia pitkäaikaisia kansainvälisiä kumppanuuksia. Spoonin asiakkaina ovat muun muassa Microsoft, Volvo, Sandvik ja Wärtsilä.

”Monilla asiakkaillamme on toimipisteitä myös Isossa-Britanniassa, ja Southerlyn avulla voimme palvella heitä entistä paremmin. Iso-Britannia on myös yksi tärkeimmistä vientikohteista suomalaisille yrityksille, ja voimme auttaa heitä saamaan äänensä kuuluviin siellä”, Spoonin Helsingin-toimiston vetäjä Lena Barner-Rasmussen kertoo.