MOBIILI

27.3.2008 12:54 päivitetty 4.2.2016 09:28

Stara mukaan Nokia Video Centeriin

Viihdelehti Stara on ensimmäisenä suomalaisena mediana mukana Nokia Video Center -ohjelmiston Euroopan katalogissa.

Staran viihdeaiheinen videomateriaali on jatkossa katsottavissa langattomasti uusimmissa Nokia Nseries -laitteissa Nokia Video Center -sovelluksella.

Tamperelaisen Stara Media Oy:n kustantama monimediallinen viihdelehti Stara on viime vuosina keskittynyt tuottamaan ääni- ja videosisältöä juuri mobiilikäyttöä silmällä pitäen.

- Viihteen kysyntä kasvaa verkossa huimaa vauhtia, ja näkemyksemme mukaan hyvin suuri osa viihdesisällöstä kulutetaan jatkossa kannettavissa päätelaitteissa. Nokia Video Centerin kautta tuotantomme langaton jakelu onnistuu erinomaisesti suoraan toimituksesta kuluttajan taskuun, Staran toimitusjohtaja Jori-Pekka Träskbäck kertoo tiedotteessa.

Nokia Video Center tarjoaa käyttäjille mobiilisisältöä, kuten elokuvien trailereita, uutisia ja viihdettä. Tarjonnasta vastaavat muun muassa YouTube, Reuters ja Sony Pictures sekä nyt myös suomalainen Stara.

- Jatkossa ihmisillä on mukanaan vain yksi päätelaite. Perinteisestä radiosta ja televisiosta poiketen kuluttaja valitsee tulevaisuudessa itse kaiken ladattavan asiasisällön, viihdemateriaalin ja musiikin, joista laite muodostaa jokaiselle räätälöidyn ja yksilöllisen ohjelmavirran. Nykyisten kanavien rajat hämärtyvät, Träskbäck toteaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö