Palvelut

Laura Kukkonen 16.4. 15:35

Stockmannille avautuvat uudet ravintolat saivat nimet

Royal Ravintolat
Viviane Kallio suunnitteli Stockmannille Comptoir Farouge -mezebaarin.

Royal Ravintolat pyörittää tavarataloon avautuvia Ooh La Laata, Comptoir Farougea ja Hanko Sushi Baria.

Stockmannin lippulaivatavaratalon katutasoon rakennettavan Royal Ravintolat -kokonaisuuden ravintolat ovat saaneet nimet.

Uudet ravintolat ovat Ooh La Laa, Comptoir Farouge ja Hanko Sushi Bar.

Keittokirjailija, Yes Yes Yes -ravintolan ravintoloitsija ja N2-konsernin toimitusjohtaja Alex Nieminen vastaa Ooh La Laa -ravintolan konseptista. Kyseessä on salaatteihin ja voileipiin erikoistunut deli.

Välimerellisen konseptin mukainen ravintola on Comptoir Farouge -mezebaari. Sen suunnittelijana on libanonilaisiin ruokiin erikoistunut ravintoloitsija Viviane Kallio.

Lisäksi mukana on Hanko Sushin erikoispiste Hanko Sushi Bar. Tavaratalossa sijaitsee jo valmiiksi toinen Hanko Sushi.

"Kansainväliset huipputavaratalot ovat kuuluisia siitä, että niihin mennään muiden ostosten ohella myös jonkin tietyn ja taatun ruokaelämyksen vuoksi", vastanimitetty Stockmannin tavaratalojohtaja Jenni Pöllänen sanoo tiedotteessa.

Kokonaisuus sijaitsee Espresso House -kahvilan vieressä, entisen Delin ja Stockmann Bakeryn paikalla.

Ravintolakeskittymä avataan Helsingin keskustan Stockmannille huhtikuussa. Alkuperäisenä tavoitteena oli saada osa kokonaisuudesta auki jo ennen viime viikon Hullut Päivät -ostostapahtumaa.

Ravintolahankkeen takana on Royal Ravintolat. Stockmann toimii hankkeessa vuokranantajan roolissa.