Blogit

M&M 21.10.2015 10:57 päivitetty 4.2.2016 11:02

StyleRoom täydentyy uusilla sisustusblogeilla

A-lehdet

A-lehtien sisustusyhteisö saa uusia blogeja.

A-lehdet kertoo, että yhtiön sisustusyhteisö StyleRoom kasvaa kymmenellä uudella sisustusblogilla.

A-lehtien StyleRoom haki kesällä blogeja Suomen sisustus-, perhe- ja remonttiblogien joukosta.

"Saimme yli 90 loistavaa hakemusta avoimessa haussa", kertoo verkkopalvelupäällikkö Anna Kurkela tiedotteessa.

"Näiden sisustus- ja kotiaiheisten blogien joukosta olemme valinneet nyt 10 uutta, tyyliltään erilaista ja kiinnostavaa blogia olemassa olevien blogiemme rinnalle."

StyleRoomista löytyy jo 14 sisustusblogia ja nyt niiden joukkoon liittyvät uudet blogit: Muita ihania, Projekti Verkaranta, Elämää Villa Honkasalossa, Hajottamo, Pikkutalon elämää, Domargård – Villa Olivia, Sateenkaaria ja Serpentiiniä, Nuapurissa, Kaksin kaksiossa ja Kirpparikeijun kotona.

Uudet yhteistyöblogit edustavat erilaisia sisustustyylejä ja elämäntapoja. Bloggaajien joukossa on monipuolisia perheblogeja sekä sisustamisen, remontoinnin ja entisöinnin ammattilaisia.

A-lehdet uudisti blogimaisemaansa viime kuussa, kun viestintätoimisto Babler osti A-lehtien osuuden Suomen Blogimediasta.

A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster kertoi tuolloin M&M:lle, että blogitoiminnan kehittäminen Suomen Blogimedian kautta oli "hyvä pätkä oppia", mutta tarpeet ovat muuttuneet nopeasti.

A-lehdet on panostanut blogitoimintansa kehittämiseen vuoden aikana etenkin Imagen brändin alla. A-lehdillä on blogitoimintaa myös Lilyssä ja Demissä, joten näiden rinnalla Suomen Blogimediasta luopuminen ei Blomsterin mukaan muuta mitään.

"Ehkä Suomen Blogimedian yhteistyön kytkeminen Imageen osoitti sen, kuinka vahva brändi Image on, ja miten se toimii myöskin sähköisellä puolella. Me kehitämme blogiyhteisöjä nyt itsenäisesti Imagen brändin ja Lilyn ja muiden alla", Blomster sanoi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö