Yhteistyöt

Anu Haapala 4.3.2014 15:15 päivitetty 4.2.2016 10:39

Suklaabrändi räjäyttää suositun bloggaajan videolla

Cloetta ja videobloggaaja Eetu Pesonen tekivät yhteistyönä toimintaelokuvahenkisen videon.

Cloettan Tupla-suklaapatukkabrändi kertoi tiistaina 4. maaliskuuta yhteistyöstä Eeddspeaks-videoblogin kanssa.

Tupla-mainokset ovat perinteisesti ammentaneet inspiraatiota villistä lännestä kertovista elokuvista. Eeddspeaksin kanssa tehdyllä yhteistyövideolla elokuvateemaa on päivitetty.

Videoblogin perustaja, parikymppinen Eetu Pesonen esiintyy videolla toimintaleffoista tutussa ympäristössä: Ympärillä roihuaa tulipaloja ja Pesosen kodin yläpuolelle ilmestyy monien toimintaelokuvien vakiovaruste, helikopteri. Videon lopulla on pakollinen räjähdys ja ruutuun ilmestyy Tuplan logo.

Kampanjan on suunnittellut Family ja videon tuotannut TrollFX.

 

Cloettan markkinointipäällikkö Maija Paakkanen kertoo M&M:lle, että yhteistyössä on kyse yksittäisestä videosta. Mahdollista yhteistyön jatkoa hän ei kommentoi.

Pesonen valikoitui Tupla-brändin yhteistyökumppaniksi, sillä hänen videobloginsa on Cloettan mukaan yksi Suomen suosituimmista. Firma kertoo sillä olevan yli 100 000 tilaajaa.

Lisäksi Pesonen kuuluu ikänsä ja sukupuolensa puolesta Tuplan tärkeimpään kohderyhmään, 15-24-vuotiaisiin nuoriin miehiin.

Makeisyhtiön mukaan jopa 90 prosenttia kohderyhmään kuuluvista henkilöistä katsoo vapaa-aikanaan videoita esimerkiksi Youtubesta, ja brändi haluaa kampanjan avulla tavoittaa tuon kohderyhmän.

"Samalla pyrimme virkistämään Tuplan imagoa", Cloettan Paakkanen sanoo.

Aiotteko tehdä enemmänkin yhteistyötä esimerkiksi videobloggaajien kanssa?

"Katsomme ensin, miten tämän kanssa käy, ja päätämme sitten jatkosta."

Juttua päivitetty 4.3. klo 15:26: Lisätty juttuun tieto kampanjan suunnittelijasta ja tuottajasta.