Online-videoyhtiö Dream Broker jatkaa voimakasta kasvuaan ja palkkaa syksyn aikana 25 uutta työntekijää. Tällä hetkellä Dream Brokerin palveluksessa on 60 henkilöä.

Deloitten mukaan Dream Broker on Suomen nopeimmin kasvanut teknologiayritys.

Uusia työntekijöitä yhtiö hakee myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen, asiakkuudenhallinnan ja johtotason tehtäviin Pohjoismaissa. , joten organisaatio lisää näin henkilöstömääräänsä yli 40 prosenttia syksyn aikana.

"Aiomme jatkaa räjähdysmäistä kasvuamme", Dream Brokerin toimitusjohtaja Mika Ahokas ilmoittaa tiedotteessa.

Dream Brokerin strategisena tavoitteena on tuoda online-videot osaksi jokaisen organisaation viestintää. Videot mahdollistavat nopean ja tehokkaan viestinnän, oppimisen ja koulutuksen.

Loppuvuodesta Dream Broker jatkaa laajentumistaan ulkomaille perustamalla toimiston Osloon. Dream Broker perusti toimiston Ruotsiin vuoden 2012 lopussa ja Tanskaan keväällä 2013.

"Pohjoismaat ovat markkinana meille tärkeä, ja pidämme paikallista läsnäoloa kohdemaissa ensiarvoisen oleellisena menestyksellemme. Pohjoismaiden jälkeen olemme valmiita laajenemaan kohti muuta Eurooppaa ja koko maailmaa", Ahokas kertoo.

Aluksi Norjan toimistossa aloittaa viisi työntekijää. Kevään 2014 aikana yhtiö aikoo kuitenkin lisätä henkilöstöään myös Norjassa.