Tuotebrändi

M&M 3.5.2017 12:09 päivitetty 3.5.2017 12:17

Suomalaisesta huippumallista uusi Elovena-tyttö – rakkaus brändiin alkoi jo kesätöissä

Raisio
New Yorkissa asuva huippumalli Saara Sihvonen tähdittää Elovenan uutta markkinointikampanjaa.

Elintarviketeollisuuden yritys Raisio on käynnistänyt Elovena-välipalatuotteiden uuden markkinointikampanjan. Raision julkaiseman tiedotteen mukaan kampanja on brändin historian suurin.

Kampanjan tähtenä nähdään Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasta kansainväliseen kuuluisuuteen ponnahtanut Saara Sihvonen.

Sihvonen kertoo Elovenan olevan hänelle unelmien yhteistyökumppani, sillä kaurapuuro on kuulunut hänen aamurutiineihinsa aina.

"Elovena on ollut minulle aina tosi rakas brändi. Ensimmäisissä kesälomaduuneissa olen hyllyttänyt Elovena-tuotteita kaupan hyllyille kauniiseen järjestykseen. Elovena-kaurapuuro on ollut osa aamurutiinejani niin kauan kuin muistan. Jo kouluaikoina minulla oli aina pikapuurot mukanani", Sihvonen kertoo tiedotteessa.

Sihvonen osallistui Suomen Huippumalli haussa -kilpailuun vuonna 2010. Hän sijoittui kisassa toiseksi.

Kilpailun jälkeen Sihvonen on luonut menestyksekkäästi kansainvälistä uraa. Hän on toiminut mallina Saint Laurentin, Mulberryn, Balmainin, Celinen, Armanin, Hèrmesin ja Givenchyn näytöksissä. Pian Sihvonen esiintyy Givenchyn hajuvesimainoksessa.

"Olemme iloisia, että kampanjassamme on mukana Saara Sihvosen kaltainen, kansainvälisesti menestynyt, luonnonkaunis suomalaisneito", Raision Välipalat-yksikön strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen toteaa.

New Yorkin Williamsburgissa asuva Sihvonen kertoo syövänsä puuroa aamiaiseksi jokaisena aamuna, oli hän työskentelemässä missä päin maailmaa tahansa.

"Se, että suomalainen Elovena-puuro on mukanani ulkomaanmatkoilla aamurutiinina, on ollut minulle tosi tärkeä juttu. Mallintyössä on hirveän vähän muita rutiineja. Illalla saatan olla Pariisissa, vaikka aamulla herään New Yorkissa. On todella tärkeää, että aamuissani on tietty asia, joka säilyy aina samana", Sihvonen kertoo.

Kampanjassa keskitytään erityisesti uusiin Elovena-tuotteisiin, Elovena Välipalakekseihin sekä Elovena Välipalajäätelöön. Tv-mainoksessa kansallispukuinen, paljasjalkainen Elovena-tyttö tuo syömisen iloa ja valoa keskelle suurkaupungin ruuhkaa.

Saara Sihvosen Elovena-videotervehdyksen voit katsoa täältä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö