Nimitykset

29.6.2012 12:55 päivitetty 4.2.2016 09:29

Suomalaisnimi Reader's Digestin kansainvälisten painosten päätoimittajaksi

Reader's Digest -mediakonsernin lehtiryhmän kansainvälisenä toimituspäällikkönä toiminut Raimo Möysä ylenee päätoimittajaksi.

Kansainvälinen mediakonserni Reader’s Digest on nimittänyt Raimo Möysän Reader’s Digest -lehtien kansainvälisten painosten päätoimittajaksi.

Uudessa tehtävässään Möysä vastaa Reader’s Digest -lehtien kansainvälisten painosten sisällön, brändin ja strategian kehittämisestä.

Möysän asemapaikka on New Yorkissa konsernin pääkonttorissa, jossa hän on jo useiden vuosien ajan toiminut yhtiön lehtiryhmän kansainvälisenä toimituspäällikkönä.

Möysä siirtyi New Yorkiin Reader’s Digestin johtotehtäviin 1990-luvulla toimittuaan sitä ennen konsernin Suomen tytäryhtiössä suomenkielisen Reader’s Digest -lehden eli Valittujen Palojen päätoimittajana.

Reader’s Digestissa Möysä on lanseerannut lukuisan määrän uusia aikakauslehtiä eri puolilla maailmaa. Hän on ollut perustamassa Reader’s Digest -lehteä muun muassa Kroatiassa, Romaniassa ja Serbiassa. Lisäksi hän toi markkinoille Your Family -aikakauslehden Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Meksikossa Möysä oli mukana perustamassa Joy-nimistä naistenlehteä.

Reader's Digest ilmestyy 50 painoksena ja 21 kielellä eri puolilla maailmaa.