Ohjelmistot

M&M 15.2.2017 08:54

Suomalaisyhtiö listattu yhdeksi trendikkäimmistä pilviohjelmistojen toimittajista

Outi Järvinen
M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Computer Reseller News (CRN) on listannut ohjelmistoyhtiö M-Filesin 20 trendikkäimmän ja "cooleimman" pilviohjelmistojen toimittajan joukkoon vuonna 2017. M-Files on nostettu listalla sijalle 8. Asia käy ilmi M-Filesin keskiviikkona julkistamasta tiedotteesta.

Computer Reseller Newsin 100 Coolest Cloud Computing Vendors -lista on tarkoitettu ratkaisutoimittajille tarjoamaan kattavan tiedon erilaisista pilvipohjaisista ohjelmistoista sekä teknologioista.

CRN korostaa, että pilvipalvelut ja -ohjelmistot tehostavat liiketoiminnan kehittämistä sekä nopeuttavat työntekijöiden työskentelyä. Osa listalle nostetuista toimittajista on CRN:n mukaan edelläkävijöitä tuoteratkaisujensa osalta – osalla taas on kyky laajentaa pilvipalveluiden käyttöönottoa.

"Meistä on hienoa, että CRN on nostanut M-Filesin "todella cooliksi" pilviohjelmistojen toimittajaksi tänä vuonna. Haluamme muuttaa sen, miten maailma hallitsee tietoa. Pilvipalveluiden avulla tämä muutos on nopea ja helppo tehdä", toteaa M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

M-Files Oy on suomalainen tiedonhallintaohjelmistoja kehittävä ja myyvä ohjelmistoyhtiö. Aiemmin yhtiö toimi nimellä Motiivi Oy.